Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פנדה 2012 ב3 תדלוקים האחרונים בתחנות דלק שונות הדלק נכנס מאוד מאוד לאט ובתחנה אחת הידית תדלוק כל הזמן קפצה, מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

בתור מי שעבד די הרבה בתחנות דלק, זכור לי בוודאות בעיות בתדלוק ברכבי פיאט , בגלל מבנה ייחודי של התעלה שמובילה דלק אל המיכל.

באותם ימים שעבדתי עוד פיאט היה רכב נפוץ מאד (בעיקר פונטו ופונטו ספייס) , ו2 השיטות של רוב המתדלקים היה או להניח את רובה הדלק הפוך , או טיפה להוציא את אקדח הדלק (לא יותר מדי!) ולשים את עוצמת התדלוק על עוצמה הכי חלשה.

  • אהבתי 1
×
×
  • תוכן חדש...