Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שנים שאני משתמש בסונקס. יצא לי לנסות את האיירון.

הריטואל הוא כזה:

מתיז מים, משפריץ, ממתין, משפשף (לא משקיע, מנסה לעבור על כל הנקודות במהירות), משפריץ שוב.

סונקס: לוקח לו כדקה עד שהוא מגיב ונהיה סגול, לא יודע אם זה אומר משהו.

הבקבוק יחסית מבזבז אבל מתיז בלי הרבה ספריי צידי ישירות לגלגל.

נוח לנקות איתו, מרגיש חלק יותר מהאיירון, קשה להסביר.

איירון איקס: משנה צבע תוך כמה שניות. הבקבוק על הפנים .מתיז ספריי לכל עבר.

מרגיש כאילו הג'אנט יבש וקשה לשפשף.

אבל פה הטוויסט: רמת הניקוי פנומנלית. הג'אנט שלי היה נורא מלוכלך מאבק בלמים שישב מספר חודשים עליו, ולא נשאר שום זכר. הבדל שמיים וארץ מול הסונקס.  

הייתי בטוח שמדובר בחומרים דומים. לא טרחתי לבדוק או לקרוא. שווה את התוספת כסף.

מוסיף עוד נקודה: קראתי בדיעבד שלא מומלץ להשתמש בכל ניקוי עם איירון איקס, לעומת הסונקס שאין איתו בעיה. אז חשוב להדגיש את זה. אבל אם למישהו יש אינפוט לגביי זה אשמח לשמוע.

תמונות בקרוב :)

עריכה אחרונה על ידי Or05230
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Miata ND2

פורסם

הסונקס פחות אגרסיבי. אבל שים לב יש שני סוגים של מוצרים לסונקס ״רגיל״ ו״חיה״ beast

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נגמר לי הסונקס הרגיל לניקוי ג׳נטים. זו ההזדמנות לנסות משהו אחר.

המלצות יתקבלו בברכה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק קניתי סונקס חדשים. אחד extreme, השני beast.

אבל מעניין לנסות חומר אחר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הסונקס עושים את העבודה מצויין, המחיר בדרך כלל אצל אלכסנדר זול ממקומות אחרים. 

אני עם האקסטרים בעיקר . 

מברשות detailing  ועוד אחת רחבה  ואחת צרה שמאד נוחה לנירוי סביב הונטילים ובפינות . המברשת הצרה נשטפת הקךות מאד ונראית חדשה בכל פעם 😄 

פורסם (נערך)

בשורה התחתונה, עדיין תמיד צריך לשפשף היטב, עוד לא פגשתי מוצר כזה שמנקה בלי מגע. אם יש משהו שאני שונא בשטיפת הרכב, זה ניקוי חישוקי גלגלים :-)  לרוב אני מתעצל ומסתפק רק בצד החיצוני ולא מנקה בין הצלעות. 

ZAF, יש לה המון שיער אך אני לא בטוח שזה חוקי להשתמש כמברשת. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 30 דקות, Supertigre כתב:

ZAF, יש לה המון שיער אך אני לא בטוח שזה חוקי להשתמש כמברשת

לא בטוח שהבנתי.

פורסם
לפני 34 דקות, Supertigre כתב:

בשורה התחתונה, עדיין תמיד צריך לשפשף היטב, עוד לא פגשתי מוצר כזה שמנקה בלי מגע. אם יש משהו שאני שונא בשטיפת הרכב, זה ניקוי חישוקי גלגלים :-)  לרוב אני מתעצל ומסתפק רק בצד החיצוני ולא מנקה בין הצלעות. 

ZAF, יש לה המון שיער אך אני לא בטוח שזה חוקי להשתמש כמברשת. 

גם אני בדיוק כמוך. לכן אמרתי שהופתעתי מהאיירון כי עם שפשופים קלים וחפיפיניקים הוא הבריק את הגאנט.

• אהבתי 1

Miata ND2

פורסם
לפני שעה, Supertigre כתב:

ZAF, יש לה המון שיער אך אני לא בטוח שזה חוקי להשתמש כמברשת

🤣

מנפלאות  קיצורי המיקלדת.

הכוונה הייתה לזה - https://a.co/d/3s1fxA5

וזה https://a.co/d/4fXISlW

והפעם עשיתי הגהה 😄

• מצחיק 1

פורסם

אני משתמש ב- Magic Wheel Cleaner של koch Chemie יחד עם מברשת EZ, וזה הפך את מלאכת הניקוי להרבה יותר קלילה (ונקייה)

בשלב השיפשוף עם מברשת קצת רטובה מתקבל קצף קל שממש עוזר לנקות את אבק הבלמים ואחרי שטיפה הג׳אנט נראה חדש

מבחינת סדר פעולות, עובר עם הגרניק, מרסס מהחומר בנדיבות, ממתין שתי דקות ובנתיים החומר הופך לסגול, עובר עם מברשת (דלי מים נפרד) ושוטף שוב עם הגרניק 

CF48E83A-AC96-4307-88ED-094AA0BA3FCB.thumb.jpeg.4dd237eec7b24f1bcea025ad48bf0514.jpeg

• רעיון טוב! 1
פורסם

לגבי שימוש במברשות, רק במצבים קשים שעדיף מראש לא להגיע אליהם (פשוט לא להגיע להצטברות ממושכת של לכלוך).

בשוטף, ממש משתדל לא להשתמש במברשת עם חומר, כי הפעולה עושה רסס של החומר שאני חושש שמסוכן לעיניים לעור ולבגדים.

אם נדרש שפשוף קל במקרים אלו, מעדיף עם מיקרופייבר.

בעיקרון האידאלי זה זרם מהגרניק. במידת הצורך רסוס של הביסט ואז לאחר מספר דקות גרניק.

פורסם
בתאריך 9.7.2023 בשעה 18:32, hunter22 כתב:

אני משתמש ב- Magic Wheel Cleaner של koch Chemie יחד עם מברשת EZ, וזה הפך את מלאכת הניקוי להרבה יותר קלילה (ונקייה)

בשלב השיפשוף עם מברשת קצת רטובה מתקבל קצף קל שממש עוזר לנקות את אבק הבלמים ואחרי שטיפה הג׳אנט נראה חדש

מבחינת סדר פעולות, עובר עם הגרניק, מרסס מהחומר בנדיבות, ממתין שתי דקות ובנתיים החומר הופך לסגול, עובר עם מברשת (דלי מים נפרד) ושוטף שוב עם הגרניק 

CF48E83A-AC96-4307-88ED-094AA0BA3FCB.thumb.jpeg.4dd237eec7b24f1bcea025ad48bf0514.jpeg

התכוונתי לרכוש MWC בסוף יצא שרכשתי את ה- Reactive Wheel Cleaner שלהם. ניסיתי אתמול סתם על יבש, עם צינור גינה ובלי לשפשף. הייתה שכבה עבה וקשה מאוד של אבק בלמים שלא ירדה כלל עם סבון ומברשת ועם חומרים אחרים בשוק, עם Reactive Wheel Cleaner בלי לשפשף אפילו ירד ב-95%. מניח שעם גרניק חזק וקצת שפשוף, זה יצא מעולה. 

יתרון נוסף, יחסית לחומר לניקוי חישוקים הוא מסריח במידה נסבלת :-) 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...