Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

לפני שבוע רכשנו רכב יד ראשונה מליסינג מחברה גדולה עם אחריות לשנה על כמה מכלולי רכב. החברה הציגה בדיקה תקינה של הרכב, ולפני הרכישה ביצעתי בדיקה נוספת. התגלו כמה ליקויים - רעידות בתיבת הילוכים במהירות גבוהה - אבל לא משהו משמעותי. החברה התחייבה לתקן את הליקויים והוציאה לי הזמנה למוסך. 

שבוע אחרי הרכישה, באמצע נסיעה, הרכב שבק חיים. הנסיונות להניע אותו עם כבלים או מצבר חלופי לא עזרו. 

התקשתי לחברה, והם שלחו כונן שהצליח לדחוף את האוטו לחניה קרובה. הוא לא ממש הצליח לאתר את הבעיה ואמר שצריך לגרור את האוטו. 

החברה מצידה אמרה שגרירה זה לא חלק מהאחריות, ושאבקש מהביטוח שלי להביא גרר. 

כשהגיע הגרר, הוא לא הצליח לגרור כי הרכב חשמלי ואי אפשר להעביר אותו למצב ניוטרל ולהוריד את האמברקס החשמלי. 

עכשיו אני צריך לתאם בעצמי ניידת שירות שתנסה להניע, וגרר שיגרור למוסך. 

בתחושה שלי, מכרו לי חתול בשק. מה אתם הייתם עושים במצב כזה? 

פורסם

אפשר פרטים על הרכב? דגם שנתון , מישהו הסתכל בספר רכב או באינטרנט איך ניתן להעביר למצב של ניוטרל אם נגמר מצבר או תקלה ?

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

חתול בשק?
הרכב התקלקל... מאוד לא נעים אבל קורה.
אבל מכאן ועד חתול בשק המרחק גדול.
כן, רכב חשמלי זה לא הכל דבש והתקלות שלו לפעמים דורשות "טיפול שונה"
זה חלק מלהיות בעלים של רכב חשמלי. אי אפשר להאשים את המוכר בהזמנת ניידת שרות וגם לא בגרר
אני מניח שהוא כן נושא באחריות ויתקן את התקלה, אבל גם ברכב חדש אם יש תקלה, אתה אחראי להביא את הרכב למוסך.

• מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זו רק התחושה שלי, ואני מנסה להבין איך אמורים להתמודד עם דבר כזה. 

לפני כשעה, banseras12 כתב:

אפשר פרטים על הרכב? דגם שנתון , מישהו הסתכל בספר רכב או באינטרנט איך ניתן להעביר למצב של ניוטרל אם נגמר מצבר או תקלה ?

הרכב הוא פורד קוגה 2020. 
מסתבר שאין דרך להוריד את האמברקס אם אין חשמל ברכב. 
בסופו של דבר סוכם עם החברה שיגיע חשמלאי רכב שלהם מחר על הבוקר, במקביל להבאת גרר. אני מקווה שכך הסיפור ייסגר. 

אגב, בדקתי בספר רכב ולפי החברה ״אם המצבר פרוק, או עומד להיפרק, לא ניתן להפעיל או לשחרר את הבלם החניה החשמלי״ (עמוד 147). 

ההמלצה שלהם היא ״השתמש בכבלי עזר ובמצבר עזר״. כנראה שאין דרך ידנית לעשות את זה, אלא אם כן פספסתי משהו. 

פורסם (נערך)

לגרר  לא היה בוסטר לתת חשמל ולהוריד את בלם היד?

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 52 דקות, סולל הדרך כתב:

לגרר  לא היה בוסטר לתת חשמל ולהוריד את בלם היד?

לא היה לו בוסטר. הצלחנו להביא ממישהו בסביבה אבל הוא לא הצליח להניע ופשוט נסע משם. 

פורסם

הבוסטר בשביל לשחרר את בלם היד ולהעלות את הרכב על הגרר. לא בשביל להניע

• תוכן חדש...