Jump to content

sara71

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

הנקודות של sara71

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. לא היה לו בוסטר. הצלחנו להביא ממישהו בסביבה אבל הוא לא הצליח להניע ופשוט נסע משם.
  2. זו רק התחושה שלי, ואני מנסה להבין איך אמורים להתמודד עם דבר כזה. הרכב הוא פורד קוגה 2020. מסתבר שאין דרך להוריד את האמברקס אם אין חשמל ברכב. בסופו של דבר סוכם עם החברה שיגיע חשמלאי רכב שלהם מחר על הבוקר, במקביל להבאת גרר. אני מקווה שכך הסיפור ייסגר. אגב, בדקתי בספר רכב ולפי החברה ״אם המצבר פרוק, או עומד להיפרק, לא ניתן להפעיל או לשחרר את הבלם החניה החשמלי״ (עמוד 147). ההמלצה שלהם היא ״השתמש בכבלי עזר ובמצבר עזר״. כנראה שאין דרך ידנית לעשות את זה, אלא אם כן פספסתי משהו.
  3. היי, לפני שבוע רכשנו רכב יד ראשונה מליסינג מחברה גדולה עם אחריות לשנה על כמה מכלולי רכב. החברה הציגה בדיקה תקינה של הרכב, ולפני הרכישה ביצעתי בדיקה נוספת. התגלו כמה ליקויים - רעידות בתיבת הילוכים במהירות גבוהה - אבל לא משהו משמעותי. החברה התחייבה לתקן את הליקויים והוציאה לי הזמנה למוסך. שבוע אחרי הרכישה, באמצע נסיעה, הרכב שבק חיים. הנסיונות להניע אותו עם כבלים או מצבר חלופי לא עזרו. התקשתי לחברה, והם שלחו כונן שהצליח לדחוף את האוטו לחניה קרובה. הוא לא ממש הצליח לאתר את הבעיה ואמר שצריך לגרור את האוטו. החברה מצידה אמרה שגרירה זה לא חלק מהאחריות, ושאבקש מהביטוח שלי להביא גרר. כשהגיע הגרר, הוא לא הצליח לגרור כי הרכב חשמלי ואי אפשר להעביר אותו למצב ניוטרל ולהוריד את האמברקס החשמלי. עכשיו אני צריך לתאם בעצמי ניידת שירות שתנסה להניע, וגרר שיגרור למוסך. בתחושה שלי, מכרו לי חתול בשק. מה אתם הייתם עושים במצב כזה?
  4. היי. בדיוק רכשתי קוגה 2020 עם המערכת המדוברת. כרגע היא לא תקולה, אבל מפריע לי שהמסך מאוד רחוק ולא נוח לתפעול. ראיתי שמישהו התקין את המערכת הזו, אבל זה על חשבון כפתורי השליטה של מערכת המולטימדיה:
×
×
  • תוכן חדש...