Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים,

אחרי כמה שנים עם הפיג'ו 5008 שלי (פרימיום 2018) החלטתי לעבור לרכב חדש, אני מחפש המלצות לרכב שיענה על הצרכים הבאים:

• 7 מקומות
  • צריכת דלק כמה שיותר נמוכה (מתלבט בין היברידי, דיזל וחשמלי)
  • שיהיה גם נוח לנסיעות ארוכות ועם ביצועים סבירים פלוס.
  • תקציב באיזור ה-250,000 ש"ח.

אני גר בצפון באיזור כפר תבור ורוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות באופן יומי (קיסריה או חיפה), עושה בשנה בערך 30,000 ק"מ.

כרגע אני מתלבט בין פיגו 5008 פרימיום דיזל וקיה סורנטו EX היברידית, כמובן שפתוח להצעות לעוד דגמים.

אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם.

תודה!

פורסם

למה לא סורנטו דיזל?

ההיברידי עולה 10 יותר ולא בטוח שבמתווה הנסיעה הוא יהיה חסכוני יותר

פורסם
לפני 7 שעות, avargel כתב:

אתה צריך 7 או אפרי גם 6?

יש את המקסוס איוניק בחשמלי

7 מקומות, האמת שאני קצת מפחד מכל החשמליות הסיניות, במיוחד מהחברות היחסית צעירות שאין להן עדיין מספיק וותק בשוק.

פורסם

גם הסורנטו וגם ה-5008 מכוניות מעולות.

נראה לי שהסורנטו קצת יותר מרווחת או ליתר דיוק קצת פחות צפופה.

אם חשוב לך המרווח, הסורנטו עדיפה.

פורסם
לפני 11 שעות, avargel כתב:

אתה צריך 7 או אפרי גם 6?

יש את המקסוס איוניק בחשמלי

לא הייתי קונה חשמליות בשנים הקרובות. הטכנולוגיה של זה היא די בחיתולים. צפויים שינויים רבים במרחק נסיעה, באופן הטענה (מדברים על טענה אלחוטית), מדברים על טכנולוגית מימן וכול'. זה אומר שאם קונים חשמלית כיום, צריך להפטר ממנה ברגע שמתחילים להיות שיפורים מפליגים (שבעצם קורים כל הזמן).

מה לגבי ניסן אקס טרייל החדש? גימור "טקנה" כמדומני הוא עם 7 מקומות, מנוע E-POWER.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, mottis כתב:

גם הסורנטו וגם ה-5008 מכוניות מעולות.

נראה לי שהסורנטו קצת יותר מרווחת או ליתר דיוק קצת פחות צפופה.

אם חשוב לך המרווח, הסורנטו עדיפה.

הסורנטו נראית כרגע כאופציה הכי טובה רק חבל שהיא מגיעה ברמת גימור EX, הפיג'ו לעומת זאת מגיעה עם מנוע חלש יחסית, אומנם יש לו מומנט גבוה אבל הביצועים הכלליים יותר גרועים ממה שיש לי היום עם ה-1.6 טורבו.
מה לגבי סקודה קודיאק? האם היא גם אופציה טובה?

עריכה אחרונה על ידי yair666

פורסם

קודיאק או טיגואן אולספייס גם אופציה.

אבל השורה השניה ברכבים האלה מחולקת פחות נוח ל 3 נוסעים מאשר ב 5008 ( אגב, גם בסורנטו המושב באמצע השורה השניה צר )

5008 עם מנוע בנזין 1.2 לא הייתי נוגע. דיזל כן יכולה להיות אופציה לא רעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...