Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לשולחן מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

מחפש שולחן מחשב טוב בגדול 60*120 . הייתי באיקאה ובעוד כמה חנויות ולא מצאתי משהו שמצא חן בעיני. מחפש סטייל גיימינג שיהיה איכותי. 

בנוסף מתלבט על אחד שהוא גם מתכוונן אבל לא חובה. אשמח להמלצות

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מבחר "שולחנות הגיימינג" בארץ די מצומצם.
הייתי הולך על פלטה מעץ מלא במידה הזו ומשדך לה בנפרד רגליים מתכוננות.

• רעיון טוב! 1

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

מה הולך להיות על השולחן ?

מה התקציב ?

הטם יש יבואן של uplift בישראל?

בגדול - אם אתה מדבר על מסך גיימינג ultrawide או ריבוי מסכים ב27״ ומעלה - הייתי שוקל שולחן יותר עמוק. הרוחב כנראה בסדר - אבל העומק זה תמיד משהו שאנשים מפספסים כמה זה פרמטר יותר חשוב לשולחן מחשב יומיומי (תלוי כמובן באיך שאתה יושב מבחינת איפה הידיים - על השולחן או המשענות והאם אתה משתמש בטעות 😂 בkeyboard tray)

הסיבה שציינתי את uplift זה שאפילו אם אתה הולך על שולחן בגובה קבוע - השולחנות שלהם ואיך שאפשר לבחור את הגדלים מדהימים - טופים ממש טובים ועמידים ורגליים סופר יציבות.

לי יש 30x72 אינץ (ענק) שהיתה כנראה הקניה הכי טובה שלי לעמדת עבודה בבית , לבת שלי הייתי צריך שולחן צר ועמוק עם רגליים צרות בצדדים (30x40” בגלל המבנה חדר - הרגליים שנבחרו שונות שם) ושניהם פשוט מעולים.

אחרת - לא לפסול לקנות פלטה בעצמך ורגליים (אם יש לך ידיים טובות, זה לא סיפור. עדיף frame אגב מאשר רגליים אינדיווידואליות)

(ועם כל זה - השולחן malm של איקאה עם המגירות לא רע , וגם המתכוונן הידני שלהם- לא lagkaptn! שהוא זבל. רק לקחת בחשבון שהטופים מבחינת עמידות הם לגמרי hit or miss. יש לנו שני שולחנות כאלן מאותו דגם - אחד מעולה , השני והחדש יותר משמעותית פחות עמיד)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה למגיבים

השולחן צריך להיכנס לנישה, לכן אני לא יכול לחרוג מהגודל הנ"ל. 

לא מכיר את אפליפט, יודע איפה אפשר לראות, להתרשם? 

על השולחן יוצב מסך 27" , מקלדת וגם לפטופ. 

רוחב מומלץ 60, גג 70. 

הדגמים שרשמת מאיקאה עם מגירות ולכן לא בא בחשבון. רוצה שולחן נקי ללא מגירות. 

יש שולחן מעניין באיקאה, TROTTEN שמו. מכיר? כמה מומלצים כל המתכווננים לגובה האלה? 

תודה  

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

דיברתי על עומק - לא רוחב.

מכיוון שאני לא גר בארץ - זו הסיבה ששאלתי אם יש להם יבואן. שווה לבדוק (יש להם גם שולחנות בגודל שאתה מחפש. בהזמנה אתה למעשה מרכיב בדיוק את השולחן שאתה רוצה. תעיף מבט באתר שלהם…)

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
בתאריך 14.5.2023 בשעה 16:46, darkmanxxx כתב:

יש שולחן מעניין באיקאה, TROTTEN שמו. מכיר?

בדיוק באתי להמליץ עליו, יש להורים שלי כזה בבית והוא מאוד מסיבי ויציב. לא יודע כמה חשוב לך נושא הכוונון לגובה, אבל הוא לא מתכוונן.

יש עוד דגם, בשם IDÅSEN, שהוא גם מסיבי בדומה ל TROTTEN, אבל הוא כן מתכוונן לגובה. מצד שני הוא הרבה יותר יקר.

מהחיפוש האחרון שערכנו שם שני אלה שולחנות די מוצלחים, השאר מרגישים פחות איכותיים או ממש לא יציבים.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

IDÅSEN , גדול למידות שאני צריך.

שים לב ש Trotten , מתכוונן לגובה.

זה שולחן  טרוטן .

חוץ מאיקאה יש עוד חנויות מומלצות? 

תודה 

פורסם
לפני 12 דקות, darkmanxxx כתב:

Trotten

יש 2 דגמים לשולחן - מתכוונן ולא מתכוונן.

לי יצא להשתמש בשני שגדול משמעותית כאמור (IDÅSEN) והוא באמת אחלה.

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, darkmanxxx כתב:

IDÅSEN , גדול למידות שאני צריך.

שים לב ש Trotten , מתכוונן לגובה.

זה שולחן  טרוטן .

חוץ מאיקאה יש עוד חנויות מומלצות? 

תודה 

לא ידעתי שיש שני דגמים בשם TROTTEN. אני דיברתי על זה.

יש את ה IDÅSEN גם ב 120X70, כמו השולחן שבקישור הקודם וזה שאתה קישרת אליו.

שניהם זמינים גם ב 160X80.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel
  • רעיון טוב! 1

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...