Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתהליכי החיפוש רכב התמקדתי נכון לעכשיו ביונדאי טוסון ומאזדה CX5 חדשות.
פתאום קלטתי שאפילו לא שקלתי את רנו ופי'זו.
כשאני חושב על המותגים האלו עולה לי המיתוס שנדבק למותגים האלו כרכבים שמתקלקלים הרבה ורואים מוסך יותר מידי.

בפועל אני לא יודע אם השם הזה שנדבק להם הוא סתם שארית מלפני 30 שנה או שאולי יש אמת בזה.
אשמח לשמוע מה דעת המומחים כאן בנוגע למיתוס :)

פורסם

אתה פותח פה תיבת פנדורה שאין שיעור לעומקה :)

כמו לכל יצרן, גם לפיג'ו סיטרואן (סטלנטיס) וגם לרנו-ניסאן יש דגמים ומנועים מוצלחים וכאלה שפחות, מבחינת אמינות נטו.
בדרך כלל השוק מספיק משוכלל כדי לשקלל את זה אל תוך המחיר.

• אהבתי 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ברנו יש לך את הקוליאוס ואת הקדג'אר.

בפיג'ו יש לך את ה3008 וה5008

באופל יש לך את הגרנדלנד X

בסיטרואן יש לך את הC5

בניסאן יש לך את הקשקאי

בחר מחלה ונרשום לך איזה רכב תקבל

פורסם

ירידת הערך של הצרפתיות בדרײכ גבוהה ביחס למקבילות היפניות והקוריאניות וכנראה שזה נובע מאמינות נמוכה יותר.

לדעתי רכישת רנו / פיזו' חדשה לא נכונה כלכלית, כי ירידת הערך העתידית שלהן לא באה לידי ביטוי במחירן כחדשות. 

פורסם

לא יודע להגיד לך על רכבים חדשים של פיגו/רנו (כאלה מ 2020 ומעלה) אבל בשנים 14-18 עדין יש תקלות ובעיות באחוז גבוה מאוד מאשר ביפניות.
כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב?

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם
לפני 4 שעות, ערןעזרא כתב:

בתהליכי החיפוש רכב התמקדתי נכון לעכשיו ביונדאי טוסון ומאזדה CX5 חדשות.
פתאום קלטתי שאפילו לא שקלתי את רנו ופי'זו.
כשאני חושב על המותגים האלו עולה לי המיתוס שנדבק למותגים האלו כרכבים שמתקלקלים הרבה ורואים מוסך יותר מידי.

בפועל אני לא יודע אם השם הזה שנדבק להם הוא סתם שארית מלפני 30 שנה או שאולי יש אמת בזה.
אשמח לשמוע מה דעת המומחים כאן בנוגע למיתוס :)

מציע שתצטרף לקבוצת פייסבוק של יונדאי טוסון ומאזדה CX5 בשביל לקבל אומדן איזה תקלות יש להן.

מצטער מראש אם לאחר קריאה בקבוצות הנ"ל ייצא לך החשק לקנות רכב ;-) 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה לא מיתוס, לאורך השנים הצרפתיות הציגו אמינות פחות טובה, אך עדיין זה לא שמבלים כול חודש במוסך.

יש מכלולים מוצלחים ויש פחות.

אם אתה מדבר על פיגו 3008 אז יש את מנוע 1.6 המוצלח, גיר יפני אמין.

חבר קנה סיטרואן c5 דיזל חדשה שהחזיק במשך שנתיים והייתה מעולה ועם אחריות 5 שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...