Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי הצעה להחליף מזגן ישן במזגן  Family Comfort 12 Pure 10,800BTU . מבחינת תפוקת קירור וחימום מספק לחלוטין.

השאלה שנותרה היא דעתכם על איכות המוצר וכמובן האם אפשר באמת לקבל שירות מספק על בסיס האחריות שנותנים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מנסיון של המשפחה עם מספר מזגנים של החברה במספר דירות, מדובר במוצר מצויין ביחס לעלות ושירות שמתפקד בצורה טובה מאוד. 

שווה לשקט הנפשי לבדוק אם עדיין יש אפשרות לקבל אחריות מלאה לשבע שנים, אפילו ללא עלות ביקור טכנאי, בחלק מסוגי הדגמים שמשווקים על ידם גם אם הדגם עולה מעט יותר. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

המלצה חיובית בוודאי עשויה לחסוך חיפוש דגמים אחרים

מחכה לתגובות נוספות .

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לאחותי יש שני מזגנים של פמילי. הותקנו בשנת 2020. אחד עובד בלי בעיות.

השני נזקק פעמיים לטכנאי. בשנה השנייה בעלות ביקור. חלפים על חשבונם. 

בפעם הראשונה הוחלף המאיץ. בפעם השנייה.  המאיץ עבר ניקוי. בס"כ אחותי מרוצה.

המזגנים מיוצרים. במפעל AUX שנחשב לטוב.

עוד דבר. חבר התקין גם מזגן שלהם. לפני חצי שנה. מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היו לי שניים כאלה בדירה, בהמלצת מזגניסט שאני סומך עליו.  אמנם לא לתקופה ארוכה (לא קשור למזגנים) אל בתקופה הזו בהחלט היינו מרוצים מהם.

• אהבתי 1
פורסם

אנחנו קנינו מזגן פיילוט בשופרסל כשגרנו בדירה שכורה, פיילוט זה פמילי עם מדבקה אחרת. 

המזגן עבר דירה יחד איתנו מהדירה השכורה לבית שלנו. 

מאז ועד היום בלי שום בעיה. 

החיסרון היחיד (בדגם הספציפי שקנינו) - אין תאורה בשלט.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בסופו של דבר מדובר במזגן של חברת AUX, חברה מאוד וותיקה ומוכרת.

נמכרת בישראל בשמות -
Family

טורנדו (סדרת ה X למעשה מסמלת את מקור היצור של המזגן - AUX).

(בעבר הרחוק - אלקטרה)

בימים אלו משיק היבואן Family-group מותג חדש בישראל: Evergreen עם 3 שנות אחריות מלאה (לדגמים הרגילים וגם לדגמי האינוורטר).

עדיין אין לי מידע מדוייק אם מדובר ב AUX בתחפושת, אבל נחכה למידע מהשטח בשביל להבין את העניין.

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

@איציק נ. מתוך נסיונך, איזה מזגן של 9500~10500 בי טי יו , ON-OFF  , בקצה הנמוך של המחירים היית  ממליץ. לפי התגובות פה, סיפרו על נסיון בהחלט סביר עם דגמי פמילי, אלא אם כן היבואן דלג בין יצרנים שונים במשך הזמן  ומותג המדבקה נותר זהה לכולם ואי אפשר להתיחס לאיכות.

פורסם

המלצה שלילית על  תדיראן Tosot, מזגן זול מתוצרת Gree. יש לי אחד כזה והוא חלש מאוד. עוד 5 מזגני תדיראן מסדרה A, בהספקים וותק שונים (2-10 שנים) מצויינים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

המלצה שלילית על  תדיראן Tosot, מזגן זול מתוצרת Gree. 

כמובן שלצד בקשת המלצות בעד ונגד פמילי, טוב ורצוי  היה לבקש גם המלצות שליליות על דגמים מסוימים של ספקים אחרים.   תודה

לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

טורנדו מאסטר x (של חברת  אוקס).

מזגן טוב עם אחריות 5 שנים מלאות.

איציק

תודה על ההמלצה

פורסם

ראיתי פרסום ב 7 ימים. טורנדו אנורטר. אם אחריות 7 שנים. במחיר של מזגן רגיל.

בקשר לתדיראן קניתי מזגן שלהם JOY 10. שלחתי להם אחריות במייל. ב 7.9.23. לא שמעתי מהם.

ב 19.3.23 שלחו מייל חוזר שרוצים צילום חשבונית. אז ב 21.3.23 שלחתי להם במייל חוזר. עד היום לא שמעתי מהם.

לא יודע אם האיתי קונה מהם עוד פעם. הם כותבים במייל חוזר שיחזרו תוך 14 יום. 

מקווה שלא נזדקק לשרות.

• מבאס 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

זה הפרסום.

20230506_174114.thumb.jpg.c6710eb2d2a3637927bb068b5081c64f.jpg

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, yor2 כתב:

שלחתי להם אחריות במייל

בשביל מה?

• תוכן חדש...