Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למקום בו אוכל למצוא את המתג הנ"ל במחיר סביר בארץ או בחו"ל.
image.thumb.png.9f76b05270f4d91fce135a08626cdfea.pngimage.thumb.png.b03509e7b83d1cd7e510f10f643d80e6.png
בחיפושיי באינטרנט לא הצלחתי למצוא אותו כמעט בכלל או רק במחיר שנראה לי מוגזם לחלוטין(קרוב ל2000 שקל בארץ).
ניסיתי את הטריק עם הספריי מגעים שעזר בעבר, אבל אני יכול לראות שמשהו פיזית נשבר בחלק הימני והמתגים בצד ימין לא עושים את ה"קליק" שמנסים להרים את החלון וגם במגע מורגש שמשהו רופף שם.

תודה מראש ועל כל תגובה!

פורסם
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

טוב עברתי על כל האתרים, רק באתר של היבואן בתגובה הראשונה יש את המתג אבל ב500 שקל שזה הרבה מעבר לכמה שאני מוכן להשקיע בזה, אשמח אם מישהו מכיר עוד מקור לחלפים.
או לחלופין אם מישהו יודע אם מתג אחר יכול להתאים גם?
את המק"ט שנמצא עכשיו מאד קשה למצוא.

פורסם (נערך)

גלעד133 ,

זה אני או שזה הבנת הנקרא ?

הביאו לך קישור למקום שמוכר את זה ב 20 שקל.

תגיד תודה. (ולא רק תודה מראש).

(*) האמת 500 שקל מול 2000שקל שאתה אמרת בהודעת הפתיחה גם נשמע הרבה יותר טוב. אחרי הכל חלונות צריך לפתוח מידי פעם.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, IsraCar כתב:

גלעד133 ,

זה אני או שזה הבנת הנקרא ?

הביאו לך קישור למקום שמוכר את זה ב 20 שקל.

תגיד תודה. (ולא רק תודה מראש).

(*) האמת 500 שקל מול 2000שקל שאתה אמרת בהודעת הפתיחה גם נשמע הרבה יותר טוב. אחרי הכל חלונות צריך לפתוח מידי פעם.

זה רק אתה וחוסר הבנת הנקרא שלך.
הביאו קישור למשהו דומה לI20, אני מחפש לi30 במידה ופספסת את הכותרת.
500 שקל זה בהחלט יותר טוב מה2000 שמצאתי אבל לא טוב מספיק עבורי, אם היה את זה באליאקספרס במחיר דומה לi20 הייתי מזמין בשניה ולא מגיע לפה.
ואשמח לדעת באיזה יקום 15 דולר הם 20 שקל.
בסך הכל חיפשתי אם למישהו יש מידע, אתה מוזמן לא להגיב במידה ואתה לא רוצה לעזור.
מה שכן תודה לאלו שכן ניסו לעזור.

@דני 9999היי דני, ראית שפתחת שרשור עם נושא דומה ותהיתי אם תוכל לכתוב מה נגמר אצלך בסוף, הייתי שולח הודעה אישית אבל אני לא יכול עדיין.

עריכה אחרונה על ידי Gilad133
  • תוכן חדש...