Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ! אני ובעלי  בעקבות התטלבתיות ממושכות הגענו למסכנה לקנות רכב חדש וכמה שיותר מהר , כי האוטו שיש לנו  ישן ויכול למות בכל רגע. אנחנו מחפשים  קרוסאובר,  הברידי. הדילמה שיש לנו עכשיו היא כזאת:  לקנות סוזוקי קרוסאובר  טורבו הברידי  או טויוטה יריס קרוס הברידי .  היתי בלי ספק בוחרת את יריס קרוס, כי הוא יותר חסכני, אבל הרכב הזה אפשר לקנות רק ביבואן מקביל ( ביבואן רשמי זמן הספקה מינימום חצי שנה).  טויוטה לא מאריכה אחראיות על סוללה אחרי 5 שנים. 

חברים בפורום,   מה אתם יכולים להגיד לגבי הדילמה הזאות? מה אתם יכולים להגיד על סוזוקי מיקרו הברידי ?  

תודה מראש.  סבטלנה

פורסם

לגבי הסוזוקי זה לא באמת רכב היברידי( תריץ על זה חיפוש בפורום)

בעצם זה יחידה היברדית קטנה שעוזרת לסוזוקי עם רמת זיהום האוויר של הרכב

לגבי יאריקס קרוס לא חושב שזה משנה אם זה יבואן מקביל אבל כן צריך להשוות את הגרסאות שמציעים לך אל מול היבוא הרישמי 

אגב לגבי סוללה למה נאמר לך שלא מאריכים אחריות אחרי 5 שנים? ממה שאני יודע אפשר להאריך אחריות כל שנה לשנה נוספת במוסך מורשה של טויוטה כמובן 

פורסם

שלום, אני לא מבין כלום ברכבים האלה, העצה שלי היא אחרת: לקחת נשימה ארוכה ולהוריד לחץ... מקסימום ילך האוטו -- לא קרה כלום תשכרו משהו לחודש (4000 ש"ח), עדיף מלקבל החלטה לא טובה בלחץ. בהצלחה!

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אכן יבואנית טויוטה מאפשרת רק לרכבים שנרכשו דרכב (יבואן רשמי) להרחיב אחריות למערכת ההיברידית ולסוללה בתום 5 שנים.

מסכים עם הדברים שנאמרו כאן על סוזוקי S קרוס, רכב מאוד מיושן עם מערכת סיוע היברידית קלה. הוא חסכוני יחסית, אבל לא ברמה של טויוטה יאריס קרוס.

אם אתם נעולים על יאריס קרוס אפשר לרכוש אחד משומש. יש הרבה רכבים שמפורסמים במחירים מוגזמים בגלל זמן ההמתנה הארוך אבל פה ושם יש גם כאלה שמתומחרים באופן סביר. גם טויוטה C-HR משומש יכול להיות אופציה, הוא נוח ושקט יותר, יחידת ההנעה נעימה יותר משום שהוא מצויד במנוע בנזין עם 4 צילינדרים לעומת מנוע עם 3 צילינדרים בטויוטה יאריס קרוס.

פורסם

תודה, חברים! עזרתם מאוד! בחרנו טויוטה ירס קרוס.  והיה לנו מזל : כנראה מישהו ביטל הזמנה,  ועוד שבועיים אנחנו אמורים לקבל את הרכב,  דרך  יבואן רשמי .  עכשיו שאלה קצת אחרת . אלו תוסופות כדאי לקחת?  (זאת פעם ראשונה שאנחו קונים אוטו חדש).  מצעים  לנו, (כתוב בהסכם)  :

"1. CONNECTED TO APP- 7002      פירוט: דמי מנוי חודשי של 32 ש"ח כולל מע"מ -   786

2י- הארכת אחריות לשנה 4+5 + שירותי דרך + חיישני רוורס עם התראה קולית+מרימי שמשות בלחיצה ארוכה -  1,667.00 "  

דבר ראשון - אין לי מושג מה זה.    דבר שני,  לא מבינה, למה  הארכת אחראיות  בייחד עם   חיישן רוורס  . את החיישן  אני צריכה, אבל  הארכת אחראיות..לא בטוחה. שירותי דרך  נקבל מהביטוח... 

מה אתם אומרים על זה?

פורסם

יש חבילות אבזור מובנות. אפשר לרכוש את החיישנים בנפרד מהרחבת האחריות. אם מתכננים להחזיק את הרכב לשנים ארוכות הרחבת אחריות היא דווקא משהו ששווה לשקול. 

אם קונקט הוא בעצם התקנת אפליקציות על המסך המרכזי המקורי הייתי מוותר. אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי עובדים הרבה יותר טוב. 

• תוכן חדש...