Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס/רכב גבוה

אש ברכב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מברר לפני קניית רכב עד 25,000 ₪ יש לחבר שלי את הפלואנס שאני נוהג עליה לפעמים וזה נראה לי סבבה 

וגם יש למצוא אותם בשנתונים 2013-14 עם פחות מ200 א"ק שזה מצוין

מה אתם אומרים לגבי אמינות יש גירסאות שעדיפות והאם עדיף בנזין או דיזל 

ומה אתם אומרים לגבי רכבים אחרים בכזה תקציב האם יש משהו עדיף עליו ובתנוחת נהיגה גבוהה שאני מעדיף (ואני יודע שפלואנס נחשב ללא גבוה)

לסיכום:

מה אומרים לגבי פלואנס- המלצות והעדפות (או שעדיף לא לגעת)

ואם לא אז רכב בתנוחת נהיגה גבוהה לפחות עם מנוע 1.4 ומעלה ואוטומטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנוע הדיזל של הפלואנס נחשב מאוד אמין, אבל אנחנו מדברים על רכבים בני 9-10 שלרוב נרכשו כדי לעשות הרבה קילומטרים, ככה שאתה עלול ליפול על בלאי.

מנוע הדיזל משודך לתיבה ידנית (לא מכיר בעיות) ולתיבת רובוטית כפולת מצמדים שעובדת טוב אבל בגיל כזה ועם קילומטראז' גבוה יכולה לסבול מבלאי ותצטרך אולי להחליף מחשב גיר ו\או מצמדים. סיפור של כמה אלפי שקלים לכל אחד מהם.

בנוסף הפלואנס שווקה עם מנוע 1.6 וגיר אוטומטי פנלטרי ועם גיר רציף החל משנתון מסוים. מנוע פחות חסכוני מהדיזל ופחות חזק, אבל אמין.

יש גרסה לא נפוצה במיוחד - מנוע 2.0 וגיר רציף, שילוב של מנוע וגיר מהניסאן קשקאי, לא נחשב בעייתי ממה שאני מכיר.

עוד אופציה אם הדיזל מעניינת אותך - רנו סניק או רנו מגאן\מגאן אסטייט. כולן עם מנוע הדיזל 1.5DCI בעל 110 כ"ס, חסכוני ואמין, אבל שוב, מי שקנה דיזל לרוב קנה אותו כדי לנסוע הרבה.

הדגמים האלו שווקו רק עם התיבה כפולת המצמדים שכתבתי עליה.

הסניק גבוהה יותר.

מערכת החשמל במגאן אסטייט נחשבת אמינה יותר מזו של הפלאונס לדבריו של חבר שעבד בקרסו. אני משער שגם לסניק אותה מערכת חשמל.

עריכה אחרונה על ידי dorsht
  • רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על הפירוט המושלם

השאלה עם יש עוד רכבים שיותר מומלצים לאו דווקא מחברת רנו ושיהיו גבוהים ואמינים וכמובן שעדיף שלא ישתו יותר מידי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה אתה נוסע בשנה בערך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידני בא בחשבון או רק אוטומט?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי להאמין שהיא תמצא אחת עם נתונים טובים בתקציב הזה.

בתקציב כזה, הייתי מתפשר על הדרישה לרכב גבוה ומחפש משהו כמו i20, קיה ריו וכדומה.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן גם אני ממש ממליץ לה על I20 אבל היא רוצה גבוה יותר ואם לא גבוה לפחות קצת יותר מרווח כמו הפלואנס 

אבל הI20 בהחלט רכב מצוין 

ואם נמצא 1.6 טובה זה בכלל פינוק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...