Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברה ?

בזמן האחרון כמעט ואין לי זמן להיות פה...אדי התגעגעתי...:twisted:

בקיצור...

אני מחפש מגבר...כן כן אני מסתפק בזבל סיני לא רוצה יותר מיזה וכרגיל אין לי יותר מידי כסף...

אז חיפשתי לי מגבר יד שניה 4 ערוצים לא חזק במיוחד

בשביל לגשר אותו לדוטק שלי...היה לי כמה רעיונות ואז נתקלתי במגבר שנראה לי לא רעה בכלל

והמחיר נחמד מאוד

http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=5518&aff=zap

אני קונה אותו כיד שניה אז אל תסתכלו על המחיר

יש למישהו ביקורת עליו ?

כול דבר יהיה טוב

תודה רבה לכם ושבת שלום

מתן

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית לא מבין איך אפשר לקנות מגבר כזה...

זה לא מגבר זה חתיכת פח, אתה תבייש את הדוטק שלך

פורסם

ROEE7 זה מתן שכול כך היתגעגנו עליו "וואט זה וואט ולא משנה חברה" אך אך היו ימים:lol:

מתן ידידי באיזור ה800 שקל אפשר להביא מגבר 2 ערוצים של לטנייג אודיו כול ערוץ מוציא 100RMS הוא מגבר מעולה ....לי יש אותו ואצלי הוא עובד בגישור של סאב אבל אפשר לחבר אותו לדוטק והם יעבדו ממש יפה.....אם אתה רציני אני יברר לך בכמה אני יכול להוציא לך אחד כזה.....*** סורי לא שמתי לב שזה יד שנייה....שוב אני לא בעד המגבר הזה אני בעד לחסוך כמה שקלים ולהביא את לטנייג...

פורסם
אני אישית לא מבין איך אפשר לקנות מגבר כזה...

זה לא מגבר זה חתיכת פח, אתה תבייש את הדוטק שלך

אתה שמעת אותו באוזנייך שאתה מדבר ככה?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עזוב לא צריך לישמוע אותו כדי להבין שזה סתם זבל.....אני במיקרה שמעתי כבר מספיק מגברי זבל ועדיין לא יעזור כלום זה זבל....וששמעתי את דוטק של מתן על הקליפורניה הייתה לי הרגשה שאני שומע עם הרמקולים המקוריים של הרכב אז הייתה לי האכזבה כול כך גדולה מדוטק חשבתי שזה סתם חרא של קומפוננט וזה...דעתי היתפכה אחרי ששמעתי דוטק עם מגבר נורמלי וHU מעולה והבנתי שעם תנאים טובים אפשר להוציא המון מימנו ויש לו פוטנציאל....

פורסם

אדי כבר אמרתי לך שאני אוהב אותך?..:snipersmi

מברוק , מתן כבר יעשה תחושבים ויחליט לעצמו.

פנאן לכולם

פורסם

שמע אני לא יכנס עכשיו איתכם לקטע "זבל סיני" אני חושב ואני יודע שזה זבל אתם תחשבו מה שבא לכם ....

אני טפו טפו טפו מרוצה מערכת שלי והגעתי למה שרציתי .....ושיהיה לכם בהצלחה בלנסות להוציא משהוא מהמגברים הללו...

פורסם

אדי אנחנו לא מנסים להוציא מהם. זה כבר יוצא לבד !:-)

מתן אם אתה לא קונה תמגבר הזה חוששני שאני קונה אותו עד יום ראשון.

פורסם

אדי כן וואט זה וואט

וההפך ממך אני לא אומר את דעתי אני אומר את מה שמחקרים מראים

יש לי רק בקשה אלייך אם אתה מכבד את אייל ואותי פשוט אל תגיב בתרד הזה יותר

ואתה צריך להבין עוד משהו בקשר לכסף

יש לי כסף להחליף את כול המערכת אבל זה ממש לאמעניין אותי כרגע אני מתגייס עוד חודשיים ורוצה להשקיע את זה בנסיעה לחול

כמו שתמיד הסברתי לך יש לי סדר עדיפויות אולי שונה משלך אבל זה לא חשוב

בכול מקרה בדקתי קצת על המגבר ואני יקנה אותון במידה ולא יהיה תקלות

המגבר נחמד מאוד ואין ספק שהוא יעשה את העבודה מצויין

יש לו קרוס וההספק בהחלט יספיק ( בגישור)

המגבר הזה לי יתן יותר תמונה מאשר הרבה מגברים אחרים בניהם מגברים מסוימים של רוקפורד ללא קרוס

סתם לכללי נתקלתי בכמה מגברים לא רעים בכלל וזולים מאוד

אבל לא היה להם קרוס אז לא רציתי...חבל לי להשקיע על קרוס לחוד כמו שאדי עשה

תודה למי שענה בתרד...

פורסם

מתן אחי קודם כל תתחדש . [ריצי אני לקנות אבל מברוק אחי -לי פחות דחוף] מה שכן יש למגבר הזה שלט חוטי לשליטה על סאב . תוודא שהוא מביא לך אותו.

תתחדש

פורסם

שמע מתן קורסים לחוד אומנם לא קניתי והרוקפורד עומד בציפיות....העיקרון פה ידידי שאצלי זה לא נישמע כמו רמקול ב5 שקל......

שיהיה לך גיוס נעים....

פורסם

מתן אם תרצה המגבר הישן שלי עומד למכירה אצל המתקין שלי עשיתי אצלו החלפה ראש בראש...

אם תרצה אני ידבר איתו שיתפשר איתך על מחיר...

מדובר על הסאונד סטורם

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הבנתי גם שמגברים פחות איכותיים אולי מוציאים את אותו וואט כמו שאמרת אבל הם יכולים להוציא DC ולשרוף את הרמקולים\סאב...

ואז תתבעס שלא השקעת עוד איזה 200 שקל ושמרת על הסאב שלך...

פורסם

המגבר הזה שאתה רוצה לקנות הוא הזבל של הזבל, פגשתי מישהוא שקנה אותו מאי נט ולאחר יומיים בלבד של עבודה נשרף לו חלק במגבר והוא שבק חיים, זה מגבר בלי חברה בכלל ואתה רוצה לקנות אותו כיד שנייה ?!?

תעשה לעצמך טובה ותמנע ממנו

Guest תמיר .א.
פורסם

איזה מושגים אתם זורקים פה שאין לכם מושג איך ולמה זה קורא,

הבן אדם לא מוכר לו מגבר דפוק, מגבר עובד, אין בעיה איתו.

תמיר

• תוכן חדש...