Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיר מתן לא מחובר אבל אם הוא ירצה תמסור לו שהוא יכול להיות יכול לקחת את שלי במחיר שמתאים לו...

יד שניה ולא מאכזב בכלל...

אני בלי אינטרס למכור המגבר כבר לא שייך לי אני עם מגבר חדש...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחת מהמחלות של המגברים הזולים האלו, זה שהם מוציאים DC ושורפים רמקולים.

גם אני חושב שהמגבר הזה יבייש את הרמקולים, וחבל.

ומתן, כתבת: "הוא (המגבר הסיני) יתן תמונה טובה יותר משל רוקפורד". למה בדיוק הכוונה?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

תמורה**

הוא יתן לי תמורה יותר טובה מרוקפורד 501X

מסיבה אחת פשוטה שיש לו קרוסאובר ואם נאי מחבר אותו בגיושר לקומפוננט בעיה של הספק בטוח לא תיהיה

יש רק משהו אחד עניין האמינות

אבל אין לי להשקיע עוד כמה מאות שקלים

פורסם

אני חושב שהמגבר הזה יתן תמורה טוב יותר בצריכת המתח מהמצבר......

מתן,מאיפה אתה יודע שמהמגבר הזה יתן תמורה טובה יותר מהרוקפורד? שמעת את הרוקפורד הזה מחובר לקומפוננט שלך?!? שמעת פעם את הקרוס במגבר הזה בכלל? אם לא אז למה לדבר סתם?

עד כמה שזכור לי המגבר הזה מחזיק לי בכבוד גדול FNQ שהם 100RMS ואני מרוצה עד הגג והם נישמעים כמו FNQ ולא כמו רמקולים של קליפורניה בום....

פורסם

אדי אתה ממשיך לא לקלוט

אני מסביר לך שבמקרה כזה

לא יהיה הבדל ואפילו ההפך במקרה שלי יש התרון למגבר הסיני הזה על שלך ?

מה יש בשלך שאין בשני חוץ מעניין האמינות ? ( שלזה כבר אמרתי שאין לי כסף ?)

אני מזכיר לך שלא יהיה בעיה של עוצמה כי אני מחבר בגישור

מה יש בו שאין בשלך ?

קרוס...שכמו שאתה יודע זה חשוב מאוד

כי אם זה היה חשוב לא היית רץ לקנות קרוס..

והקטע שהוא לא מחזיק בכבוד את הסט שלך

כי בלי הקרוס המערכת שלך לא תיהיה קרובה לעכשיו...

ומתי כבר תבין שאתה תשמע אותו דבר גם עם קליפורניה בום שלי היה מחובר לך באוטו במקום הרוקפורד שלך...

פורסם

מתן, מתי תבין שאי אפשר לקנות מערכת לרכב בעודף שנשאר מקניות בסופרמארקט?

דבר ראשון אדי לא קנה קרוסאובר, החיתוכים נעשים באמצעות הHU.

מתן אני במקומך הייתי משקיע פעם אחת 1000 שקל במגבר אחד שיהיה אמין וחזק במקום כל פעם לזרוק על מגבר 400-500 שקל וכל פעם לשדרג אותו לזבל סיני אחר.

פורסם
מתן, מתי תבין שאי אפשר לקנות מערכת לרכב בעודף שנשאר מקניות בסופרמארקט?

דבר ראשון אדי לא קנה קרוסאובר, החיתוכים נעשים באמצעות הHU.

מתן אני במקומך הייתי משקיע פעם אחת 1000 שקל במגבר אחד שיהיה אמין וחזק במקום כל פעם לזרוק על מגבר 400-500 שקל וכל פעם לשדרג אותו לזבל סיני אחר.

אדי חיפש קרוס בגלל שאין לו קרוס במגבר

אולי הוא לא קנה בגלל בעיות תקציב או משהו...

בכול מקרה אני יכול להשקיע גם 10000 שקל ואני לא רוצה...

אני מסתפק במה שיש לי ואת האמת אני כבר הרבה זמן רוצה לרכוש עוד מגבר ואני כול פעם דוחה את זה בגלל סדר עדיפויות

אני מאוד מאוד אוהב את זה אבל יש לי כולכך הרבה דברים לעשות עם הכסף

שחבל לי להשקיע עוד על המערכת כי אני באמת מאוד מאוד מרוצה..

עריכה:

סליחה אייל אתה צודק...

אדי כמו שביקשתי בהתחלה אני אשמח אם לא תתערב בתרד הזה

עם כול הכבוד לך ובלי לפגוע בך..

פורסם

אם תרצה לשמוע מה אדי שידרג והחליף או שינה תפנה אליו, אני לא מתכוון לדבר בשמו אבל רק אני יכול להגיד לך שהתוצאה טובה מאוד לטעמי.

בסך הכל ניסיתי לעזור לך, תעשה מה שטוב בעיניך. רק אני לא מבין למה אתה מבקש ייעוץ אם מלכתחילה כבר החלטת

פורסם

אדי חיפש פעם קרוס בגלל שחשב שהוא רק יועיל אבל בסוף הבין שלא צריך.....עכשיו יש אלפיין שמבצע את כול עניין החיתוכים....

מתן,אני באמת לא מבין למה פתחת את התרד עם אתה נעול כבר על ה"מגבר"

פורסם

שלום .

מתן מה לא טוב במגבר של רוקפורד? קרוסאובר?

120HZ לHIPASS ו-80HZ ל-LOW מה לא מתאים לך?

לפי דעתי זה תדר מצוין. לא חושב שDOTECH שלך יכולים לעמוד בפחות מ120HZ בלי DYNAMAT EXTREME בדלתות.(אם יעזור בכלל).

80HZ לסאב זה גם לא יותר מדי גבוהה.אתה חושב שיש הבדל בין 70 ל80 ?לא בציוד שכולנו פה קונים.

לפני שבוע ראיתי מגבר של ROCKFORD דגם 4.6X עבר מאוטו לאוטו אחר .מגבר בן 9-10 שנים.

אז ROCKFORD לא כל כך זבל.

.

פורסם

לא אמרתי לשניה שרוקפורד זבל...בקשר לאמינות שלהם אין לי ספק בחיים לא זלזלתי...

אני בכלל בכלל לא נעול על המגבר הספציפי הזה

אני נעול על מגבר פשוט כי התקציב שלי לא מאפשר לי יותר מזה ( ושוב אני יכול להתאמץ אבל לא רוצה להשקיע יותר מזה )

ואדי זה שאתה מבצע את החיתוכים דרך הHU לא משנה את זה שאתה לא יכול לחתוך את הקומפוננט דרך המגבר...

פורסם

מי אמר שאני לא יכול? אני יכול ועוד איך......הסאב למשל ניחתך גם דרך הקורס של הרוקפורד....אז בקיצור מה שאתה אומר שלרוקופרד אין קרוס זה שטויות ידידי.....

• תוכן חדש...