Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מקום זול שמוכר ריליי

הריליי שלי שהתקלקל הינו ריליי של אלפא 6 פינים, 12V ..

בחברה רוצים מחיר לא נורמלי של 900 ש"ח ללא מע"מ!!!

למישהו יש איזה שהוא מקום שהוא מכיר?

פירוקייה,חנות שמתמחת בזה..

רצוי מאוד מאזור המרכז

תודה רבה

מתן

פורסם

QUOTE=מתן נחום]מחפש מקום זול שמוכר ריליי

הריליי שלי שהתקלקל הינו ריליי של אלפא 6 פינים, 12V ..

בחברה רוצים מחיר לא נורמלי של 900 ש"ח ללא מע"מ!!!

למישהו יש איזה שהוא מקום שהוא מכיר?

פירוקייה,חנות שמתמחת בזה..

רצוי מאוד מאזור המרכז

תודה רבה

מתן900 ש"ח?! תשע מאות שקלים חדשים טבילין ותקילין ?!

אתה בטוח שזה רק הריליי ולא כל המנוע?! אולי שווה לך להתיך אותו, הוא בטח עשוי מזהב... :roll:

אחחח, אם תעל תמונה שלו, אני מאמין שיוכלו לעזור לך יותר... סביר להניח שזה חלק סטנדרטי שבמוסך אומרים לך "אורגינלי" ואחרי שאתה הולך לישתות קפה, קופץ איזה מישהו לחנות החשמל הקרובה וקונה כזה ב10 שקלים :wink:

פעם נישרף אצלינו הסולונואיד במגהץ קיטור, בחברה רצו 400 ש"ח (מורפי ריצארדס) עבור החלק בלבד... אבל על החלק היה מודפס בוש בקטן (על הכיתוב הגדול הם הטביעו את השם שלהם!)...

ברור קטן בחנות החשמל הקרובה, 30 ש"ח במזומן, 10 דקות עבודה, וחיסכון של המון כסף...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות...

לרפי-תודה רבה אני אנסה את זה יום ראשון בבוקר

גילי-הלחמתי אותו והוא עבד לי שבועיים ועוד פעם התקלקל...

אני בטוח שזה הריליי ורצו עליו במוסך המרכזי של אלפא 900 ש"ח..

אני ניסית בכמה חנויות חשמל ולא היה להם הם אומרים שזה ריליי נדיר יחסית

6 פינים...

תודה רבה ואם יש עוד תגובות/הצעות הם יתקבלו בשמחה

מתן :)

פורסם

אני משוכנע שזה לא רק ממסר אלא שבתוכו יש גם מעגל אלקטרוני החש בסוף מהלך תנועת הגג ומנתק את הזרם החשמלי למנוע ויתכן שהוא גם הופך זרמים כדי לשנות את כוון תנועת המנוע החשמלי.

לא כל קופסת פלסטיק קטנה עם כמה פיני חיבור ברכב זה סתם ממסר. יש עוד כמה מתוחכמים כאלו ברכבים למטרות שונות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

על הרילי צריך להיות נתונים , מה הם ותעלה תמונה אני יבדוק עם יש לי משהוא ,כי יש לי כול מיני סוגים של ריליים במעבדה.

• תוכן חדש...