Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה ODB2 מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי פשוט, כזה, שעובד עם טורק בוויפיי, והלך לאיבוד.

יש טעם להשקיע בכזה אם רוצים להבין קצת יותר מה קורה במנוע?

לא מכיר עוד מוצר שאפשר לקנות בדולר וחצי בעלי עד 1700$$... (מניח שהיכולות שונות באופן קיצוני).

תודה.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אם אתה לא מכונאי שהעלות של מכשיר יקר תחזיר את ההשקעה הכספית שלו, אין שום סיבה שתקנה אחד כזה. תקנה כמה זולים מאליאקספרס (מבוססי elm327) שהיו לך וזהו. גם הפשוטים מאוד שימושיים ולפי דעתי חובה לכל אחד שמחזיק רכב.

פורסם
לפני 15 שעות, yairw כתב:

מה אתה רוצה שהסורק שלך יוכל לעשות?

רק לקרוא קודים או מעבר?

הייתי רוצה לקבל כל נתון שאפשר על המנוע/גיר. טמפ', פעולה של כל צילינדר, מה קורה לטורבו, סקאנר כמו של סקוטי במסע בין כוכבים שהוא מעביר וזה כמו רנטגן או MRI לכל המערכות. כעת, אני מניח שאין דבר כזה כי הסורק מוגבל למידע שהחיישנים הקיימים מייצרים. אז המקסימום שניתן.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

יש לא מעט זולים שיקראו קודים ויראו לך מידע בLIVE מוגבל, לא צריך לעלות יותר ממאה שקל, אולי כמה גרושים יותר אם אתה רוצה שיהיה לו מסך (לא ישדר לטלפון)

אם תרצה לראות הרבה יותר מידע ואולי לבצע כמה פעולות, זה כבר מתחיל מכמה מאות שקלים - לזולים שבינהם

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...