Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברז מאמזון, מתאים לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מארה"ב כמעט רובם לא, בשביל מה שיש לנו בארץ מומלץ שתזמין מגרמניה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא חייב מתאמים. פשוט קונים צינורות גמישים חדשים בטמבוריה. יצא לי להזמין ברז מאמזון ארה"ב וקניתי צינורות כאלו ב20-30 שקלים בטמבוריה. מסתבר שההברגות בצד הברז עצמו דווקא מתאימות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אתם מזכירים לי את אלה שקונים באמזון USA מוצרים לבנים במחיר שווה לכול נפש ולאחר מכן מחפשים כיצד לגייר את המוצר למתח רשת החשמל בישראל קרי 230VAC.

אפשר למצוא באתר של KSP יופי של ברזים איכותיים במחיר משתלם.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

תלוי איזה ברז, לפעמים יש מציאות ממש, למשל ברז למיטבח של GROHE שהזמנתי מאמאזון גרמניה סביב ה200 כולל מישלוחה, בארץ היה עולה לפחות כפול.

ובאמאזון גרמניה זה התבריג שיש בארץ.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני שעתיים, מרק10 כתב:

אתם מזכירים לי את אלה שקונים באמזון USA מוצרים לבנים במחיר שווה לכול נפש ולאחר מכן מחפשים כיצד לגייר את המוצר למתח רשת החשמל בישראל קרי 230VAC.

אפשר למצוא באתר של KSP יופי של ברזים איכותיים במחיר משתלם.

האמת שאני קניתי באמזון כי פשוט לא היה ניתן למצוא בארץ ברז מטבח משולב עם ברז למסנן תת כיורי. מנחש שעדיין לא ניתן למצוא כאלו.

אבל כמו שציינו פה, לא פעם מותגים מובילים עולים באמזון חצי מעלותם בארץ. אתה בטח מכיר את שוק הכלים הנטענים, ששם פערי המחירים מצדיקים לשלם על הסבת או קניית עוד מטען לעומת עלות הכלי בארץ.

פורסם

אני קניתי את הברז הזה
והמתאמים שהייתי צריך לחפש בשבילו עלו לי כפול מהמחיר שלו, עברתי 10 חנויות עד שלמישהו היה במקרה צינורות ישנים שהוא פעם הזמין מהספק שלו.

נדיר למצוא אותם, זה חיבור m8 של החלק הפנימי שמתחבר לתוך הברז עצמו ולקיר זה גם חיבור מוזר של 5/16 או משהו דומה

במקום 3/8 סטנדרטי. 

אל תקנה. אם אתה קונה תקנה מאליאקספרס, בדיוק אותו ברז, רק שהוא סטדנרטי ומתאים לישראל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הזמנתי מאמזון ברז חם/קר למטבחוץ שבניתי ולא הייתה בעיה לרכוש צינורות (עלו לי כלום) שמתאימים לברז.

למי שתוהה, באחת התמונות רואים מגירה נשלפת שעוד לא סיימתי אותה.

image.thumb.jpeg.4f759725aad0d7ffd12a6cd217468440.jpegimage.thumb.jpeg.613c8a25e707b0ab76419b2bc265ac3a.jpeg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, מרק10 כתב:

חלק גדול מהקונים בקישור שצירפת הם ישראלים שנתנו למוצר 5 כוכבים.
מעניין...

רק אני אקסטרא פחדן מקניית ברזים מסין ללא תקן/מותג מפורסם(LEAD FREE וכו') ? אני מפחד מתוספת מתכות לא רצויות למי השתייה שלי.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם
לפני 3 שעות, Shmulik_Miata כתב:

הזמנתי מאמזון ברז חם/קר למטבחוץ שבניתי ולא הייתה בעיה לרכוש צינורות (עלו לי כלום) שמתאימים לברז.

למי שתוהה, באחת התמונות רואים מגירה נשלפת שעוד לא סיימתי אותה.

שאלה: האם ניתן לרכוש בארץ חלקי חילוף לברזים של ייצרן עלום שם ? לפעמים צריך להחליף אטמים או את רשתית הסינון ועוד כמה חלקים.

לפני שעתיים, hwgeek כתב:

רק אני אקסטרא פחדן מקניית ברזים מסין ללא תקן/מותג מפורסם(LEAD FREE וכו') ? אני מפחד מתוספת מתכות לא רצויות למי השתייה שלי.

גם אנוכי כמעט לא קונה כלום מעליאקספרס.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...