Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Android Auto בטוסון 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי לפני מספר ימים יונדאי טוסון 2016 ואני מנסה להבין איך לחבר את המערכת לאנדרואיד אוטו.

ממה שקראתי, היבואן בארץ החליף את המוליטמדיה כך שאין ברכב תמיכה באנדרואיד אוטו, האם אפשר לחבר משהו/להתקין משהו על המערכת על מנת לאפשר את החיבור? או שבהכרח צריך להחליף את המערכת?

פורסם

צריך להחליף את המסך למסך תואם מקור שתומך אנדרואיד אוטו

מהיכן אתה

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם
לפני 10 שעות, DRcarLEd כתב:

צריך להחליף את המסך למסך תואם מקור שתומך אנדרואיד אוטו

מהיכן אתה

באר שבע, מה העלות של מסך כזה?

וראיתי כל מיני מדריכים על פריצת מסך, זה לא רלוונטי?(חשבתי לפרוץ כך שיהיה לי יכולת להוריד פשוט את האנדרואיד אוטו).

פורסם
בתאריך 22.1.2023 בשעה 13:46, Es12 כתב:

היי,

רכשתי לפני מספר ימים יונדאי טוסון 2016 ואני מנסה להבין איך לחבר את המערכת לאנדרואיד אוטו.

ממה שקראתי, היבואן בארץ החליף את המוליטמדיה כך שאין ברכב תמיכה באנדרואיד אוטו, האם אפשר לחבר משהו/להתקין משהו על המערכת על מנת לאפשר את החיבור? או שבהכרח צריך להחליף את המערכת?

להחליף מסך תוכל להזמין באייבי או יותר זול באלי אקספרס ולהחליף לבד מדריכים תמצא ביוטיוב (חיפוש באנגלית) חסוך לעצמך 1500 ש"ח

פורסם
בתאריך 23.1.2023 בשעה 19:49, מתענין כתב:

להחליף מסך תוכל להזמין באייבי או יותר זול באלי אקספרס ולהחליף לבד מדריכים תמצא ביוטיוב (חיפוש באנגלית) חסוך לעצמך 1500 ש"ח

אותה איכות כמו מה שימכרו לי בארץ?

פורסם
בתאריך 23.1.2023 בשעה 10:42, Es12 כתב:

באר שבע, מה העלות של מסך כזה?

וראיתי כל מיני מדריכים על פריצת מסך, זה לא רלוונטי?(חשבתי לפרוץ כך שיהיה לי יכולת להוריד פשוט את האנדרואיד אוטו).

נע בין 1400-2300 בדרכ תלוי במפרט

יש לך את שון מערכות מבאר שבע מומלץ מאוד

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם
לפני 18 שעות, Es12 כתב:

אותה איכות כמו מה שימכרו לי בארץ?

כמובן תלוי במפרט שתזמין כמה גיגה ראם כמה ליבות ואם אתה מתמצא באלי אקספרס צריך מישהו שמכיר את המוצר כמובן שתמיד יש סיכון ולכן אם אתה רוצה ראש שקט תתקין בארץ הייתי ממליץ לך לבדוק כמה יעלה לך מערכת בארץ עם מפרט x ולעשות השוואה כמה חיסכון זה יעשה לך אם תזמין מחו"ל ולפי זה לעשות את השיקול כמובן שיש לך את @DRcarLEd שהמליץ לך על מישהו אבל הוא בעצמו מתקין מערכות (באזור המרכז אור יהודה) בן אדם עם נשמה תוכל להתייעץ איתו לגביי מחיר מדויק

• תוכן חדש...