Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבצע קניות שבועיות ברמי לוי ולאחרונה שמתי לב שיש לפעמים ימים של "סיילים" מאוד משמעותיים ובאותם ימים גם הסחורה בדר"כ טריה וטובה יותר.
למשל השבוע כמעט כל הירקות היו ב90 אג' והיו טריים ויפים שכהרבה פירות היו ב50% הנחה.
סה"כ אם להשוות קבלה לקבלה חסכנו קרוב ל20% מה שמהווה הוצאה לא מבוטלת של מאה שקל לקניה.

רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מתי יש ימים כאלו של מבצעים כדי לא לפספס אותם?

פורסם

אתה חבר מועדון? 

שאלתי את הקניינית ,היא מקבלת עדכונים גם באפליקציה וגם ב-SMS.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה בכלל נותן המועדון או האשראי שלהם? יש הנחה אם אתה משלם בכרטיס אשראי של רמי?

לאחרונה קניתי את תו המלא רמי, קונה אותו ב7 אחוז פחות מהמחיר הנקוב, אז בעקרון על המחיר של רמי יש עוד 7 אחוז לכל הקניה. אבל אין לי מועדון. הסופר קרוב אלי אז נוח לי לקנות שם.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

הרבה מאוד הנחות לחברי מועדון אם משלמים באפליקציה שלהן ("הארנק") בכרטיס האשראי שלהם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אין. בשום רשת שאני מכיר לא מודיעים מראש על מכירות חיסול או מבצעים מיוחדים. כנראה חלק מהאסטרטגיה. מבצעים "רגילים" כן מדווחים תקופתית.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אשתי מקבלת כל יום הודעות משופרסל, רמי לוי, מחסני להב ואולי עוד רשתות על מבצעי היום זה מעבר למבצעים הקבועים בימות השבוע. נדיר שזה גורם לה לצאת לקניות, שאותן היא עורכת לפי תוכנית קבועה.

פורסם

לא יודע מה איתכם

אני לא מסוגל לקנות באף סופר חוץ מחצי חינם

יש שם מגוון מטורף ותמיד יש מלאי מהכל

גם כשהיה חסר נוטלה בכל הארץ, שם היה

באופן כללי הם מביאים הרבה דברים שהמתחרים לא מביאים

המון סוגי חלב, גבינות, חמאות, רטבים מיוחדים של גד,  וכו ותמיד המדפים עמוסים בסחורה.

אף פעם לא צריך ללכת לסופר אחר להשלים דברים אחרי שהיית שם

ונראה לי שגם המחירים סבבה שם, פחות מכיר את המתחרים אז לא יודע אבל נראה ככה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הייתי קונה בחצי חינם אבל הסידור של הסופר והמדפים לא היה לי נוח, כאוטי משהו ועמוס מידי הייתי יוצא עייף אחרי שעתיים וברמי לוי אני תוך חצי שעה בחוץ.

פורסם
לפני 3 דקות, Gavrik כתב:

וברמי לוי אני תוך חצי שעה בחוץ.

ברור כי אין שם מבחר אז אין על מה להתעכב..

בחצי חינם יש מליון סוגים של גבינות אתה נכנס מקבל רעיונות גם לדברים שלא חשבת

חמאות לבנות, צהובות, יוגורטים מכל הסוגים

דברים שאצל האחרים אתה לא תמיד מוצא ואז צריך לנסוע לעוד מקום

בכלל כל החדשים של גד למק אנד ציז, רוטב פורציני וכאלה. ברוב המקומות בכלל לא מביאים את זה ואלה שמביאים כמעט ולא נשאר

זה לא רק זה, זה הרבה דברים

מגוון של הרבה דברים שאם לא תכנס לשם לא תדע שהם קיימים

מי שאוכל ציפס מלא סוגי ציפס,  של כל מיני יצרנים וכו'

בזמן שאצל אחרים יש סוג אחד שלפעמים סבבה ולפעמים לא טעים

פורסם

באיזור שלנו אין חצי חינם - הרשת קיימת רק במרכז.

אז יש חלוקה:

יום שני - רמי לוי, 3 דקות מהבית. מגעיל אבל זול. מנות קשות ומוצרי יסוד.

יום רביעי - שופרסל דיל אקסטרא. 5 דקות מהבית. 10,000 מ"ר של מבחר עצום, יקר, אבל המבצעים טובים. מה שאין ברמימלוי.

פעם אשתי היתה קונה באושר עד שהיא שופרסל לחרדים - זול, מיועד למארזים גדולים, מסודר מאוד ואפילו מרשים טכנולוגית (קריאת ברקודים עם "אקדח" או מצלמת הטלפון, לא צריך לעמוד בקופה) - אבל מאז שפרשה לא מגיעה לשם יותר.

פורסם
לפני 11 שעות, car_me כתב:

מה בכלל נותן המועדון או האשראי שלהם? יש הנחה אם אתה משלם בכרטיס אשראי של רמי?

זה כמו כל מועדון - כדי שתראה הודעות מהסוג:

מחיר רגיל - 18.99

מחיר מבצע - 29.99 19.99

לפני 7 שעות, Transporter כתב:

לא יודע מה איתכם

אני לא מסוגל לקנות באף סופר חוץ מחצי חינם

יש שם מגוון מטורף ותמיד יש מלאי מהכל

גם כשהיה חסר נוטלה בכל הארץ, שם היה

באופן כללי הם מביאים הרבה דברים שהמתחרים לא מביאים

המון סוגי חלב, גבינות, חמאות, רטבים מיוחדים של גד,  וכו ותמיד המדפים עמוסים בסחורה.

אף פעם לא צריך ללכת לסופר אחר להשלים דברים אחרי שהיית שם

ונראה לי שגם המחירים סבבה שם, פחות מכיר את המתחרים אז לא יודע אבל נראה ככה.

אני ככה עם אושר עד.

לפעמים הם מביאים דברים שלא ברור מאיפה זה בא.

למשל מלפפונים חמוצים של urbanek תוצרת פולין (מלפפונים חמוצים הכי טובים שאפשר לקנות בכסף) אבל איכשהו עם הכשר בד"ץ. או נינג׳ה גריל שבksp עולה 950, אצלם 800. או פלייסטיישן 5, כשבכל מקום אחר יש בעיית מלאי, אצלם יש סטוקים. או גבינת עמק פרוסה באריזות של קילו. או אריזות 2 קילו של בשר טחון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

@vadim6385לא רק ביבי דואג לחרדים. גם אברכהן.

פורסם

אתר פרייסז או chp, יש ריכוז של כל המחירים שמפורסמים אחת ליום. אני יותר מתחבר לפרייסז 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש גבול לכמה מקומות תפזר את הקניות שלך. את המדיניות הכללית של כל סופר תכיר מהר מאוד, ותתאים את עצמך.

• תוכן חדש...