Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקאסו דיזל 2016-2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, save כתב:

הבנתי שהתוכנה מבטלת גם dpf   וכל התראות שלו

תוכנה לא יכולה לבטל DPF, זה רכיב פיזי פאסיבי.

ובהמשך לדברי בוקי, מי שמבטל DPF, צריך לתלות אותו על עץ בגובה חמישים אמה. הזיהום החלקיקי זה לא עניין של מחבקי עצים, זה הורג ממש, והמסנן מאוד אפקטיבי במניעת סוג זיהום זה.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 48 דקות, קורן בן אשר כתב:

תוכנה לא יכולה לבטל DPF, זה רכיב פיזי פאסיבי.

כמובן. הכוונה שהתוכנה מבטלת את ההתראות על DPF לא תקין, מתעלמת מקריאת חיישנים של DPF ומבטלת את שגרת הרגנרציה, ויחד עם התוכנה מפרקים את DPF פיזית. 

פורסם (נערך)

@race driver לא יודע מה זה מסנן חלקיקים אחר. אני לא מכיר שקיים מושג מסנן חלקיקים חליפי/אוניברסלי, כמו שיש בממירים קטליטיים. ממה שאני שומע ורואה, או שיש מסנן, או שאין מסנן בכלל כי הורידו אותו. ואת דעתי בנוגע למי שמוריד את המסנן כבר כתבתי.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

@elihershko לא יודע מה קורה בסביבה שלך, אבל בחיפה אפשר בקלות למצוא בתחום הנמוך של 7 ש'ח (ואולי אף פחות - לא בדקתי מאז שינוי המחיר בתחנה בה אני קונה שהיא לרוב זולה יותר).

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אורות חיפה - אם אני זוכר נכון תדלקתי אתמול ב 7.1 ש'ח לליטר דיזל (באשראי).

פורסם

לכל מי שיש לו דיזל, אני ממליץ לשים דלקן פרטי ולחתום עם אחת הרשתות הגדולות. זה יתן הנחה כלשהי מהמחיר הנקוב אבל זה לא יהיה המחיר הנמוך ביותר שאפשר למצוא.

אבל זה מונע תדלוק שגוי בבנזין וזה שווה. 

שימו לב שבנוסף ל 2.0 ליטר אוטמטית קיימת בשוק גם C4 פיקאסו/ספייטרר דיזל 1.6 עם גיר רובוטי. למייטב זכרוני הגרסה הזו נמכרה רק למוניות ולא לפרטי.

• תוכן חדש...