Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי נסיון וביקרתי בתחנת דלק במרכז שמוכרת סולר במחיר זול יחסית. בדקתי צריכה במחשב מול מה שמילאתי ומצאתי פער די גדול של בערך 15 אחוז לרעתי בין מה שהוציאה המשאבה לבין מחשב הרכב. שבוע לאחר מכן הלכתי לתחנה אחרת שמוכרת סולר במחיר "רגיל" והפער היה מינימלי. האם מצב בו תחנות משחקות עם כמות הסולר המנופקת (כותבים 40 ליטר  בפועל סיפקו 36 ליטר לדוגמא) הוא נפוץ? בשתי התחנות הפסקתי לתדלק ברגע שהמשאבה קפצה. 

פורסם

ושהתוואי/תנאים בהם נסעת שונה.

כדי חישוב צריכת דלק "במשאבה" יהיה משמעותי צריך להתפרש יל פני מספר תדלוקים, כדי "לגהץ" את התנודות היומיומיות שנובעות ממסלול שונה, פקקים, שימוש במזגן וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העניין הזה עלה פה כבר כמה פעמים, אף אחד עדיין לא בדק את זה וחזר עם ממצאים.

קח מיכל עם נפח ידוע, 10 ליטר נניח, מלא אותו בכמה משאבות ותראה מה כל משאבה רושמת ומה ההבדל.

• רעיון טוב! 2
פורסם

גם אני שמתי לב שיש תידלוקים שלאחריהם הרכב נוסע פחות,  להערכתי ואני מדגיש רק הערכה שלי, אין לי שום הוכחות לכך,  קיבלתי סולר פחות איכותי וכנראה מהול בתחליף (אולי בנפט או בשמן זול שאין עליו בלו), זה לא בהכרח מישהו בתחנה, יכול להיות גם מישהו בשרשרת בדרך שהסולר עושה מבית הזיקוק. גם יש תחנות במיוחד הוותיקות שסובלות מחדירה של מי תהום/גשמים למיכלים.

פורסם

קח בקבוק של ליטר וחצי 

תדלק בו ותשאיר אותו עומד 24 שעות 

הבדלי גוון מעידים על סולר מהול.

חומר שקוף למטה (מים) מעיד על חדירת מי תהום למיכל

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

גם אני העל רכב דיזל,

ומרגיש פעם בכמות הנסיעה על מיכל בין התחנות השונות,

מאז אני מתדלק קבוע בתחנה אחת שנותנת לדעתי את התמורה הטובה ביותר למחיר