Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב להחליף שמן+מים כי כמעט בטוח שנוצרו משקעים במנוע.

גם מצב הרצועות מנוע לא מזהיר במיוחד אני מאמין...

הכי טוב לגרור את הרכב למוסך שם יערכו בדיקה למכלולים השונים ברכב וכך גם תהיה בראש שקט

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

מנסיון שלי, רכבים אשר חנו בנתב"ג לתקופה של חודש וחצי וקצת יותר, היו צריכים בדרך כלל עזרה עם ההתנעה הראשונית.

בקשר לשמן והמים גם הייתי ממליצה לבדוק, תחשוב לבד מה קורה למים שעומדים לתקופת זמן מסויימת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ההתנעה בנתב"ג קשה עקב פריקת המצבר. מדובר פה על מצב קשה יותר של חיכוך יתר במנוע.

עדיף לסובב את המנוע קצת כשהוא לא מונע, ורק אז להניע. בכל מקרה, צריך לעשות לרכב טיפול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אפשר - כן. מומלץ - בהחלט לא.

אוטו שעמד שנה וחצי פיתח קורוזיות למינהן.

חלקי גומי מתיבשים, חלקי מתכת שירד מהם השמן מחלידים.

שמן מחליפים הכי מעט כל שנה.

מומלץ לקחת הרכב למוסך על גרר להחלפת שמנים וסיכה.

אם בכ"ז האוטו לא שווה את זה, ואתה מניע אותו על מנת לנסוע תשומת לב מיוחדת נדרשת :

עדיף לסובב 20 שניות עם הסטארטר בלי להניע - למשל עם משבת - כדי שהמנוע יקבל שימון ראשוני

להריח כל הזמן שאין נזילות דלק!

להתיחס לצמיגים בעדינות מופרזת עד שיציץ בהם איש מקצוע.

להסתכל כל הזמן על חום מנוע שמא יש סתימות במע' קרור.

אריק

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

תודה לך על העזרה

רק מהי כוונתך לסובב 20 שניות סטרטר בלי להניע עם משבת( מהו המשבת)?[QUOTE=Arik TG]אפשר - כן. מומלץ - בהחלט לא.

אוטו שעמד שנה וחצי פיתח קורוזיות למינהן.

חלקי גומי מתיבשים, חלקי מתכת שירד מהם השמן מחלידים.

שמן מחליפים הכי מעט כל שנה.

מומלץ לקחת הרכב למוסך על גרר להחלפת שמנים וסיכה.

אם בכ"ז האוטו לא שווה את זה, ואתה מניע אותו על מנת לנסוע תשומת לב מיוחדת נדרשת :

עדיף לסובב 20 שניות עם הסטארטר בלי להניע - למשל עם משבת - כדי שהמנוע יקבל שימון ראשוני

להריח כל הזמן שאין נזילות דלק!

להתיחס לצמיגים בעדינות מופרזת עד שיציץ בהם איש מקצוע.

להסתכל כל הזמן על חום מנוע שמא יש סתימות במע' קרור.

אריק

• תוכן חדש...