Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• פיתרון
פורסם

האישה עלתה על דורבן.

פתחה את הצמיג. מה פתחה? נקרע כמו יוקוזונה שרואה באגט בשבח בצומת פת בצאת כיפור.

טוב, יאללה מחליפים.

מה זה בשבילי? יש לי 3 סוגים של מפתחות גלגלים שנפתחים למטר+, אבל מה המידה של הבורג?

21 לא נכנס.

23 נכנס

22 אין לי

יאללה מכניסים 23-מסובבים ומסובבים ,בהתחלה קשה ואחר כך סבבה. אבל כמה עוד מסובבים? שום בורג לא יצא!

אחרי חצי שעה התקשרתי לידידים. הגיעו עם אימפקט של מילוואקי. מכניסים בוקסה 21,לא נכנס. 22 בקושי, 23 נכנס ומסתובב על ריק.

מפעילים איזה סוג של בוקסה שחולצת- גורניש!

אחרי שעה הלכו לביתם.

הזמנתי גרר

גררנו לתלפיות למוסך.

יאללה חולץ.

איך?

בוקסה 22 ופטיש 10 קילו להכניס בלחץ ואז מפתח אוויר לפתוח את העסק.

לאחר המלצה של עמוס מהפורום, הזמנתי סט חדש 

https://www.amazon.de/gp/product/B00IJM0PQA/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ANLS5O61B474L&psc=1

20 גוז'ונים חדשים. והחלפתי עם בוקסה 22 ופטיש אוויר במוסך את כל הגלגלים.

דרך אגב,מה הסתבר?

שיש מכסה על הברגים הארורים האלה! ואין דרך לחלץ את המכסה. מכל הברגים אחד מהם יצא לו המכסה ואז הבנתי שבוקסה 21 תפתח אותו.

ששאלתי למה זה ככה בפורדים ענו לי בפשטות:

למה אתה מחליף גלגל בשום מקום? אין לך גלגל רזרבי. יש לך ערכת ניפוח. תנפח וסע לפנצ'ירה שישברו את הראש.

אז עניתי: לי יש גלגל בגודל מלא שהבעלים הקודם קנה.

לסיכום- ממליץ להחליף לכל בעל אסמקס או גלאקסי את הברגים ההזויים האלו.

image.thumb.png.cefa9d8bff88066e694c73e8e823f387.pngimage.thumb.png.b37cf776ea3737afbdcf686a12e537e5.pngimage.thumb.png.da1c2d8ad166e934a77778827811f8f3.png

image.png

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

מכונאים וותיקים(נתקלתי בזה בעברי) שעובדים עם הרכבים הללו לרוב מכירים את זה, בתא המטען בדר״כ היכן שנמצא הגלגל ספייר יש חולץ ייעודי לפקקים האלה.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

1- אין גלגל ספיר ולכן גם אין מקום לגלגל ספיר. הבעלים הקודם קנה גלגל ספר בכדי לא להיתקע -אבל ויש אבל ענק, הוא אף פעם לא השתמש בו. התקשרתי אליו לשאול למה אף מפתח לא פותח את הגלגל הוא ענה שמ2014 שהרכב היה אצלו לא היה לו פנצ'ר {אכן ערכת הניפוח הייתה בתוקף עד 2015...}

2- יש בורג אחד מתוך 5 בצורת שושנה בכל גלגל. נגד גניבות?- יש את המתאם הזה אצלי,דווקא הוא נפתח חלק ובמהירות.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

ו?

שמת לב שיש את אותה צורת שושנה של הבורג לכל גלקסי או אסמקס?

הרי אם אגנוב ג'נט כזה זה כי יש לי גלאקסי ואני צריך אז יש לי את "המפתח המיוחד"

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

כל הסיפור הזוועתי הנ"ל בגלל שלא הצלחת להוריד מכסה נוי מאום גלגל? איזה גודל של אום זה היה בסוף במקורי ומה הגודל של החדש? שואל רק לסקרנות

פורסם
לפני כשעה, viper83 כתב:

כל הסיפור הזוועתי הנ"ל בגלל שלא הצלחת להוריד מכסה נוי מאום גלגל? איזה גודל של אום זה היה בסוף במקורי ומה הגודל של החדש? שואל רק לסקרנות

האומים המקוריים הם 21 

לפני 8 שעות, eladns כתב:

ו?

שמת לב שיש את אותה צורת שושנה של הבורג לכל גלקסי או אסמקס?

הרי אם אגנוב ג'נט כזה זה כי יש לי גלאקסי ואני צריך אז יש לי את "המפתח המיוחד"

לא זוכר בדיוק את הצורה, אנחנו היינו משתמשים לפתיחה/סגירה בבוקסה של בעל הרכב.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני 18 שעות, viper83 כתב:

לא ניתן להוריד לבד את הכיסוי הדפוק הזה.

בכל פעם שפתחתי עם בקוסה 22 פטיש ופטיש אוויר,הייתי הולך למלחציים לחלץ את הבוקסה 22 וחוזר. לקח לי המון זמן לבצע החלפה בכל הגלגלים.

המידה ללא הכיסוי היא 21

עם כיסוי 22

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

שום בוקסה לא התאימה בשטח. ידידים הגיעו עם סט בוקסות מפלצתי וכלום גורנישיט.

בוקסה אחת מיני רבות הצליחה לסובב את הבורג אבל רק למראית עין. הכיסוי הסתובב,הבורג לא.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לא ידעתי שזה כיסויים באותו הרגע.

ידעתי ששלושה אנשים מקצועיים בהחלפות גלגלים ואני בינהם, מתוסכלים ולא מצליחים לשחרר גו'זון מסריח.

לא נורא,עבר. לומדים תמיד והכי חשוב שהבאים אחרי ילמדו. למרות שהתשובה של פורד גם נכונה- מה אתה מחליף גלגל ? אין לך גלגל. יש לך RUNFLAT וערכת ניפוח - סע לשלום.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

כן זה הגיע ככה בהתחלה ואנשים הפסיקו לקנות וקנו צמיג רגיל 

אין שום מקום לגלגל ספיר, את שלי שמתי בתא מתטען מה שגורם לכך שאין לי תא מטען כמעט. אבל עדיף לי על לנסוע ולהסתכן.

הבעלים הקודם שם את הגלגל בבית מתוך מחשבה שאם נתקע באמצע הדרך מישהו יביא לו את הגלגל אליו. אני מעדיף לא להסתמך על זה ושהגלגל יהיה איתי בכל רגע נתון. במיוחד שזה לא גלגל דונאטס אלה גלגל בגודל מלא שמאשר החלפה וסע לשלום עד העונג הבא,הא הא הא

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...