Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נפגעתי קלות בתאונת דרכים, נסעתי על אופניים קיבלתי מכה מרכב. נניח הרכב אשם.

נבדקתי במיון הפגיעה קלה, חבלה על הגוף גודל כף יד. כאבים קלים עברו אחרי 4-5 ימים.

לא לקחתי חופש מחלה בגלל החג.

אני מתלבט אם כדאי לתבוע את ביטוח החובה של הרכב, מצד אחד התאונה קלה,

מצד שני לא הגיוני שיפגעו ככה ברוכב אופניים וימשיכו בחיים כאילו לא קרה כלום.

מה דעתכם?

פורסם (נערך)

לך לעורך דין הוא יגיד לך מראש אם יש בשר או עדיף להמשיך הלאה

מה שלי ידוע זה בתאונה ישר להזמין אמבולנס ועם הניירת אפשר להתקדם לתביעה. אם לא הזמנת אמבולנס בתאונה שלך ליכאורה אין אך להוכיח מה היה בדיוק

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם
לפני כשעה, Alf3 כתב:

שלום,

מצד שני לא הגיוני שיפגעו ככה ברוכב אופניים וימשיכו בחיים כאילו לא קרה כלום.

מה דעתכם?

אין קשר בין מה שאתה שואל למה שאתה חושב שיקרה.

אני מבין לפי השורה המצוטטת שאתה מאוד רוצה לחנך את הנהג הפוגע מסיבותיך שלך, אבל תביעת ביטוח החובה לא תזיז לו ואין לך דרך "לנקום" בו.

שים לב שלתביעת ביטוח חובה אין קשר לאשמה.

אני אשאל בצורה הכי ברורה: חוץ מהבירור שעשית באשפוז, מה עוד אתה רוצה לתבוע ואילו הוכחות יש לך?

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

למה אתם חושבים שאני אצטרך הוכחות, לא אמרתי שהבן אדם ניסה לברוח מאחריות.

כמו כן, אני לא מנסה להרוויח מקסימום כסף מהתאונה.

אני חושב שמגיע לי פיצוי על החבלה שקיבלתי, או שזה לא הגיוני לבקש?

אני לא פשוט פונה לביטוח חובה של הרכב ותובע על הנזק גוף לפי מסמכים מהמיון?

חייבים עורך דין?

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם
לפני 17 דקות, Alf3 כתב:

למה אתם חושבים שאני אצטרך הוכחות, לא אמרתי שהבן אדם ניסה לברוח מאחריות.

כמו כן, אני לא מנסה להרוויח מקסימום כסף מהתאונה.

אני חושב שמגיע לי פיצוי על החבלה שקיבלתי, או שזה לא הגיוני לבקש?

אני לא פשוט פונה לביטוח חובה של הרכב ותובע על הנזק גוף לפי מסמכים מהמיון?

חייבים עורך דין?

הוכחות לנזק שנגרם לך לא הוכחות לתאונה. אתה תובע כסף, אז אתה צריך להוכיח שזה כסף שאבד לך. נניח טיפול פיזיותרפי, כי הייתה לך הגבלה בתנועה. עלה לך 200 שקלים בחודש. אז מביא קבלות מהקופה ותובע. 

פיצוי כלכלי ניתן מסיבה מסוימת, מאיזו סיבה אתה רוצה לקבל פיצוי? מה גובה הפיצוי? על מה זה מבוסס?

עורך דין יודע את התחום היטב וידע לומר לך בסבירות בינונית-גבוהה מה הפיצוי הצפוי לך והאם יש סיכוי. חסרונותיו הם שהוא יקר כשלעצמו ושאמירותיו אינן מובטחות כמובן. לא תמיד זה שווה את ההתעסקות. כל מקרה לגופו. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לפני 4 דקות, ניקו פ. כתב:

הוכחות לנזק שנגרם לך לא הוכחות לתאונה. אתה תובע כסף, אז אתה צריך להוכיח שזה כסף שאבד לך. נניח טיפול פיזיותרפי, כי הייתה לך הגבלה בתנועה. עלה לך 200 שקלים בחודש. אז מביא קבלות מהקופה ותובע. 

פיצוי כלכלי ניתן מסיבה מסוימת, מאיזו סיבה אתה רוצה לקבל פיצוי? מה גובה הפיצוי? על מה זה מבוסס?

עורך דין יודע את התחום היטב וידע לומר לך בסבירות בינונית-גבוהה מה הפיצוי הצפוי לך והאם יש סיכוי. חסרונותיו הם שהוא יקר כשלעצמו ושאמירותיו אינן מובטחות כמובן. לא תמיד זה שווה את ההתעסקות. כל מקרה לגופו. 

ההוכחה היחידה שיש לי זה האשפוז. 

לפי מה שאתה אומר, אם אין לי הוצאות כספיות - לא ניתן לתבוע?

לא משנה שיש לי חבלה, לא משנה שעברתי כאב בזמן התאונה ואחר כך, זה בעצם שווה 0 ש״ח?

פורסם

אתה בעצם מבקש לתבוע עוגמת נפש?

אתה יכול. תצטרכו אתה או בא כוחך לשכנע כי אכן נוצרה כזו. 

פורסם

ייעוץ ראשוני אפשר לקבל חינם 

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
  • תוכן חדש...