Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מכונית ומיכוון שהאוטו ימצא הרבה בשמש ברצוני לדעת איזה צבע מתחמם הכי פחות .

עד כמה שאני יודע לבן זה הצבע הכי טוב אבל עכשיו אומרים לי שאפור מטאלי יותר טוב .

אני יודע שהשאלה קצת דבילית אבל באוטו האדום שהיה לי הצבע התחיל להשרף לאט לאט שלא לדבר על החום שהיה כשניכנסתי אחרי שהאוטו עמד 20 דקות בשמש .

פורסם
אני מעוניין לרכוש מכונית ומיכוון שהאוטו ימצא הרבה בשמש ברצוני לדעת איזה צבע מתחמם הכי פחות .

עד כמה שאני יודע לבן זה הצבע הכי טוב אבל עכשיו אומרים לי שאפור מטאלי יותר טוב .

אני יודע שהשאלה קצת דבילית אבל באוטו האדום שהיה לי הצבע התחיל להשרף לאט לאט שלא לדבר על החום שהיה כשניכנסתי אחרי שהאוטו עמד 20 דקות בשמש .

היות וצבע ראי לא על הפרק - אז,

לבן

אלון

פורסם

ככל שהצבע יותר בהיר יותר אור מוחזר ככה שלבן הוא הצבע שיתחמם הכי פחות

בכל אופן מישהו אמר פה פעם ובחכמה , באמצע הקיץ ב 42 מעלות בצל , זה לא משנה אם באוטו יהיה לך 50 מעלות או 55

יש כל מני דרכים להורדת הטמפ' באוטו .

אני לא הייתי קונה אוטו בהיר רק בגלל העניין הנ"ל

פורסם

לאורח.

א. קנה כיסוי , או לפחות שים וילון אחורי וכיסוי קדמי לשמשה, זה ישנה את החום באוטו יותר מכל צבע חיצוני.

ב. מניסיון של כמה רכבים , הצבע פחות משנה מהצבע והחומר של הפנים , פנים כהה - תופס יותר חום במיוחד אם הוא מעור. :(

או בקיצור , לבן ... אבל הייתי קצת מעדיף רכב מכני במצב טוב מאשר להתעקש על צבע

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם יש לך עוד כמה שיקולים אני ממליץ אפור מטאלי או כסוף- זה יכסוך לך את הניקיון השבועי לחודשי וצבע ריפד פנימי בהיר

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

• תוכן חדש...