Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לבד.

בסוף המדריך הזה מוסבר איך לנקז אוויר

https://knufia.org/מאזדה-3-2008-1-6-החלפת-נוזל-קירור/

אני מוסיף.... תפעיל את המזגן על חימום.

ולא לעשות את זה ברכב לאחר נסיעה. מסוכן. נוזל הקירור חם ועלול להשפרית וליצור כוויות

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תעשה את זה על רכב קר ובשעת שמש שיתחמם מהר. זה יכול לקחת גם 20-30 דקות עד שהיא תתחיל לעבוד.

חוסרים זה אומר גם שנכנס לך אוויר למערכת יש לטפל בזה.

במאזדות האלה בדר''כ זה המיכל נוזל קירור נוזל ברתיחה. קשה לראות את זה.

או שנוזל בחיבור למזגן רדיאטור פנימי. בקיר האש יש 2 צינורות של מים. עם מחבר פלסטיק שנוטה להיסדק ולנזול. גם רק שהרכב חם זה נוזל. אתה תראה שם צבע של נוזל קירור.

אצלי החלפתי גם מיכל וגם את שתי המחברים. לא חסר מים בכלל. לפני היה כמו אצלך כל שבוע כוס עד שעליתי על זה.

פורסם
לפני 7 שעות, זהירות מנוכלים כתב:

תודה לעונים

ג. יש חוסר של מים כל שבוע להוסיף כמעט כוס

בצע בדיקת לחץ לאיתור הנזילה ואחר כך ניקוז אוויר.

אם לא תאתר אותה לא תצליח להוציא את האוויר.

פורסם

תדליק חימום, אם יש ריח מסריח ולאחר נסיעה ארוכה יוצא עשן מתריסי המזגן, יש נזילה ברדיאטור הפנימי. הרדיאטור עצמו עולה 500 שח מתוצרת שבן, העבודה היא לפרק את כל הדשבורד.

בעבר החלפתי ברכב הנ"ל. לקח לי השבוע עבודה, את הרדיאטור מזגן לא הצלחתי לנתק, אז אני וחבר עבדנו על זה ביחד והשחלנו את הרדיאטור החדש בזויית לחץ קל וכח. 

• תוכן חדש...