Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הנמל הזה חטף מהקורונה. ב-2019 הוא התחיל להראות פעילות, ואז הגיעה הקורונה, הוא קיבל קצת מהטיסות שיועדו לנתב"ג והנוסעים הוסעו לצפון באוטובוסים.

לפני הקורונה היו אפילו איזה שמועות (מי יודע מה מקורן) על כך שוויזאייר יפתחו שם האב לקישור של אירופה למזרח, אבל בסוף הם עשו זאת באבו דאבי. עם המצב של וויזאייר היום אולי מוטב שכך.

בינתיים מתחילים לדבר שוב על טיסות חורף מאירופה. בינתיים מדובר על 2 טיסות בשבוע - אחת מהלסינקי, לא זוכר מהיכן השניה. אולי נתחיל לראות איזה תנועה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, eladns כתב:

מוזר. חבל לי על הנמל תעופה הזה שנראה כמו פיל לבן. היה יכול להיות ליגה מבחינת טיסות מוזלות. נניח ויש 200 שקל הלוך חזור לאיטליה בתאריכים נבחרים ללא מזוודה,עומד כמו עופות בתוך המטוב,לא יושב בכלל. היה סבבה לנסוע משם למי שמעדיף את הלואו קוסט.

סתם דוגמא, אני מת לחליפה של הוגו בוס. מוצא הלוך חזור לאיטליה הולך קונה שם. כאילו אוטובוס. אבל לירושלמי 3 שעות נסיעה.... קצת מוציא את המיץ

יותר נראה לי כמו מיקום גרוע/לא אטרקטיבי.

פורסם

בדיוק כמו מלונות ים המלח! כולם מלינים על המקום שהם תקועים בו והיה עדיף שיבנו באיזור צפון ים המלח. חשבו על תעסוקה לערד\דימונה אבל מה שקורה בפועל שאנשים מהמרכז מעדיפים לא להגיע. אולי היה כדאי את הנמל תעופה הזה, להצפין יותר, ואז אנשים מהמרכז היו אומרים יאללה בדיל ויעבור, ניסע שעתיים לשם. לא 3-4 היום

נ.ב - מלונות ים המלח הירדנים אכן נמצאים בצפון ים המלח בגלל ששם זה הים האמיתי ולא באגן הדרומי שם זה בריכת מלח נטולת מינרלים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

שתי נתונים היסטוריים שאנשים נוטים לשכוח:

1. צפון ים המלח היה בשליטת ירדן עד 1967, וגם היום יש מי שחושש להשקיע באזורים אלה.

2. התייבשות ים המלח בכלל, והאגן הדרומי בפרט, היא תופעה של העשורים האחרונים. חפש מפות מלפני רק 40-50 שנה ופחות ובדוק מהן הלשון, כף קוסטיגן וכף מולינה

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, עידן משה כתב:

בהרבה מקומות אתה נוסע שעה וחצי שעתיים לשדה התעופה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השדה הזה תוכנן לפי נתונים ותחזיות מלפני עשור או משהו כזה, ואי אפשר לשפוט דבר מתקופת הקורונה. לא לשכוח שהשדה הישן שלצאילת העביר לצעלה ממיליון נוסעים בשנה, והשדה הזה תוכנן לטווח ארוך, והורחב כדי שיוכל לקלוט מטוסים רבים במקרה שנתב"ג ייסגר.

@Night Driverלא מקובל לנסוע 4 שעות ו-350 ק"מ, זה המרחק מת"א לרמון. בודאי לא בכבישים שלא נועדו לשאת תנועה בהיקף כה גדול.

פורסם

כולם גרים בתל אביב?

יש אוכלוסייה גדולה מקרית גת ודרומה שיכולים להנות מהשדה הזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אילו היה מדובר במגידו או נבטים, שיכולים לשמש כשדה משני, במיוחד לחברות לואו קוסט, במרחק סביר מגוש דן, ועם פוטנציאל לחיבור רכבתי טוב, אני מסכים איתך. אגן הניקוז של רמון, מבחינת אוכלוסיה שתטוס, מוגבל מאוד.

אפילו בשבילך, כתושב אשקלון, מדובר במרחק גדול פי 4 מנתב"ג. עלויות ההגעה לרמון בזמן ובכסף הופכות אותו ללא רלוונטי.

פורסם

אבל כנראה תצא מהבית הרבה יותר מוקדם. לנסוע 300 ק"מ ברכב במקום 70 ק"מ ברכבת - לי הבחירה ברורה, גם במחיר כמה עשרות דולרים. לאדם כמוך, שטס בביזנס, זה עוד יותר ברור, כי חוץ מהנסיעה הארוכה לרמון אתה גם תאלץ לבחור בלואו קוסט ללא מחלקת עסקים, וגם להאריך את הישיבה במטוס בחצי שעה - שעה (בטיסות לאירופה או אמריקה).

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

בהרבה מקומות אתה נוסע שעה וחצי שעתיים לשדה התעופה.

הכוונה שלי זה לשים את השדה עוד יותר קרוב לאילת, לעשות אותו יותר נגיש.

אני גר בב״ש אז אין לי צורך בשדה הזה אבל מי שכן צריך נראה לי שזה סתם לטרטר אותו לרדת ברמון ואז לנסוע לאילת.

גם לאילתים זה טרחה השדה החדש, אבל זאת כבר עובדה מוגמרת.

פורסם

היה שדה ממש במרכז העיר, עם הרבה מגבלות.

בבחירת מקום לשדה תעופה יש אין ספור שיקולים, הריחוק ממרכזי אוכלוסיה פועל בשני הכיוונים, כי שדה תעופה מצריך שטח נרחב ומהווה מטרד לא קטן לתושבים הקרובים.

מז שחסר לרמון הוא, אולי, רק"ל - שבתנועה הנוכחית נראה שהקמתו לא מוצדקת. אולי סלילת נת"ץ והפעלת BRT שמותאם לשעות הטיסות.

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

כולם גרים בתל אביב?

יש אוכלוסייה גדולה מקרית גת ודרומה שיכולים להנות מהשדה הזה.

בת"א יש אוכלוסיה עם יותר כסף פנוי לטיסות

לפני 24 דקות, sperial כתב:

מז שחסר לרמון הוא, אולי, רק"ל - שבתנועה הנוכחית נראה שהקמתו לא מוצדקת. אולי סלילת נת"ץ והפעלת BRT שמותאם לשעות הטיסות.

לפי התנועה שם גם BRT עם מסלול ייעודי לא נראה לי שיצדיק את ההשקעה.

הייתי רק אולי עושה קו אוטובוס מהיר עם תחנות באזור המלונות, מרכז העיר ותחנה מרכזית.

אם רוצים להשקיע ממש - אז לרכוש לטובת הקו הזה אוטובוסים פרבריים (כמו עירוני רק עם מושבים נוחים יותר) מהירים ומרווחים עם מקום למזוודות.

ודואג שיפעלו 24/7 בתדירות גבוהה, ככה שיהיה מענה למטוסים שנוחתים וממריאים בשעות מוזרות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, עידן משה כתב:

לפנטז מותר?

אם היתה רכבת ישירה מהמרכז לשדה"ת הזה ולאילת, הפופולריות שלו (וגם של העיר) היתה עולה פלאים.

וכבר היו על זה דיבורים בעבר. רק חבל שלא משקיעים בזה.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...