Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, ezuf כתב:

היה גם מכרז מתישהו לא? או שבוטל?

אאל"ט קראתי בזמנו שחברה סינית (איך לא) רצתה לתפור את כל המסילה,אבל לא רוצים לתת להם לשלוט.

לפי ויקיפדיה - ב-1984 נשכרה חברה קנדית לתכנן את התוואי

בפגישה בין שר התחבורה הישראלי לבין שר התחבורה הסיני בסוף 2011 הוכנה טיוטת הסכם בין הממשלות להקמה משותפת של הפרויקט בשל ניסיון רב שיש לחברות הסיניות בפרויקטים מסוג זה. ביולי 2012 החל משא ומתן ראשוני, לקראת לביצוע קו הרכבת על ידי החברה לתשתיות ותחבורה הסינית, CCCC

ב-31 באוקטובר 2016 פורסם כי במחצית השנייה של שנת 2017 מתכננים משרדי הממשלה השונים לפרסם מכרז בינלאומי לסלילת קו הרכבת. אבל שנה אחר כך טרם פורסם המכרז.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, vadim6385 כתב:

אז איך מלונות ירוויחו?

א. המלונות באילת כבר היום באובר בוקינג היסטרי (אחרת אין הסבר למחירים השערורייתיים שהם גובים)

ב. זה גם יקל על אילו שרוצים להגיע ללילה-שניים בלי כל ההיסחבות של חצי יום הלוך/חצי יום חזור באוטו

לפני שסגרו את שד"ת אילת ודב, זוגתי ואני טסנו מדב לאילת וחזרה ואת הדרך למלון וחזרה עשינו ברגל. זה היה כל כך נוח להגיע ממרכז עיר למרכז עיר ב 40 דקות שזה הפך את כל החוויה ממסע שמתכוננים אליו נפשית שבוע שלם ל"קפיצה קטנה לנופש". מאז שסגרו את שני השדות לטוס זה הפקה, ולסוע ברכב זה ארוך ומתיש - רכבת מהירה יכולה לשחזר את החיבור של מרכז עיר למרכז עיר, כמקובל באירופה.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • אהבתי 4
פורסם
לפני 23 שעות, sperial כתב:

הנמל הזה חטף מהקורונה. ב-2019 הוא התחיל להראות פעילות, ואז הגיעה הקורונה, הוא קיבל קצת מהטיסות שיועדו לנתב"ג והנוסעים הוסעו לצפון באוטובוסים.

לפני הקורונה היו אפילו איזה שמועות (מי יודע מה מקורן) על כך שוויזאייר יפתחו שם האב לקישור של אירופה למזרח, אבל בסוף הם עשו זאת באבו דאבי. עם המצב של וויזאייר היום אולי מוטב שכך.

בינתיים מתחילים לדבר שוב על טיסות חורף מאירופה. בינתיים מדובר על 2 טיסות בשבוע - אחת מהלסינקי, לא זוכר מהיכן השניה. אולי נתחיל לראות איזה תנועה.

אחת להלסינקי (פינאייר) ואחת לפריז אורלי (טראנסביה).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 10 שעות, vadim6385 כתב:

אז איך מלונות ירוויחו?

היום יש באילת מסות של אנשים שמסתובבים בין חנויות ולא קונים שום דבר.

ככה יהיו מסות של אנשים שיסתובבו בין בתי מלון, אבל לא יזמינו חדרים.

ימכרו יומיות

מלון דיויד ים המלח - 180 או 240 שקל {לא זוכר במדויק} כניסה יומית למלון לבריכה+ארוחת צהריים {שניצל ציפס נקניקיות}

מה רע?

כמעט רווח טהור למלון

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 16 שעות, eladns כתב:

אני רוצה רכבת מירושלים למלונות ים המלח

לפני 13 שעות, elibaba כתב:

זה מורכב הנדסית (הפרש גובה של כקילומטר!) וגם פוליטית (עובר בשטחי יהודה ושומרון)

אולי רכבל, הבדל של אות אחת.

לפני 14 שעות, Fazer כתב:

לא בהכרח לקניות נטולות מע"מ - אבל יוצאים בבוקר, שעתיים ברכבת, שוחים קצת בים, נהנים מספורט ימי, אוכלים באיזו מסעדה, ולוקחים רכבת בחזרה למרכז בערב.

אחלה Day trip בעיני.

לגמרי

לפני 14 שעות, vadim6385 כתב:

אז איך מלונות ירוויחו?

היום יש באילת מסות של אנשים שמסתובבים בין חנויות ולא קונים שום דבר.

ככה יהיו מסות של אנשים שיסתובבו בין בתי מלון, אבל לא יזמינו חדרים.

1. המלונות באילת בד"כ לא ריקים, לא לדבר על התקופות החמות שם הם מתקרבים ל-100% תפוסה במחירים מטורפים.

2. אין באילת תוספת מספקת של מלונות כדי להתאים לגדילה בכמות התיירים המעוניינים (מה שגורם לעליית מחירים, כי כמות החדרים שנוספת קטנה מהגדילה בביקוש).

3. מה יש לאנשים שבאים ל-Day Trip להסתובב בין בתי מלון?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אבל זו בעיה קיימת כבר כרגע - אמנם לא מצד Day Trippers, אבל מצד AirBnBers / אורחי מלוניות / אורחי קרוואנים וכו'.

ורוב המלונות כבר היום מתמודדים עם הבעיה הזו, שומרים בכניסה, שואלים מספר חדר, צמידים, דלת כניסה שנפתחת עם כרטיס החדר ועוד שיטות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 10 שעות, Fazer כתב:

לפני שסגרו את שד"ת אילת ודב, זוגתי ואני טסנו מדב לאילת וחזרה ואת הדרך למלון וחזרה עשינו ברגל. זה היה כל כך נוח להגיע ממרכז עיר למרכז עיר ב 40 דקות שזה הפך את כל החוויה ממסע שמתכוננים אליו נפשית שבוע שלם ל"קפיצה קטנה לנופש". מאז שסגרו את שני השדות לטוס זה הפקה, ולסוע ברכב זה ארוך ומתיש - רכבת מהירה יכולה לשחזר את החיבור של מרכז עיר למרכז עיר, כמקובל באירופה.

פה קבור הכלב,כידוע עמישראל יודע יותר טוב מכולם,ובגלל זה אנחנו מפגרים אחרי שאר העולם בכל מה שקשור לנוחות לאזרחים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...