Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לדעתי יתכן שהבעיה במצמד.

אים תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

לדעתי יתכן שהבעיה במצמד.

בברכה בני ל.

טוב אז ככה:

חוסר סחיבה= טורים עולים, אוטו לא מתקדם מהר כמו פעם (נגיד, אני נוסע בשני על 50 באיזור ה3000 סל"ד כשהאוטו תקין, עכשיו אם אני רוצה להגיע ל50 אני צריך למשוך לטורים אדומים, ולא - לא ניסתי).

לגבי הבדיקה במכון - אני אבדוק את הדף ואראה מה בדיוק נכתב לגבי הקלאץ'. לא זכור לי שכתוב בו משהו מיוחד.

חוסר הסחיבה (העלייה של הטורים) התחיל בתחילת השבוע, ולא התייחסתי כי זה קרה רק לפרקי זמן קצרים, עד היום לפנות בוקר שהכל הדרדר בצורה רצינית.

התקשרתי לחבר של אבא שלי שהוא מוסכניק והוא אמר לי לנסות להניע את האוטו בשלישי ולשחרר קלאץ', הוא אמר שאם האוטו ישאר דלוק לכמה שניות ואז יתכבה (לא מצב נורמאלי), כנראה יש הקלאץ' מחליק, עשיתי את זה, וזה בדיוק כמו שהוא תיאר.. לוקח לאוטו כמה שניות טובות להכבות.

לבני- תודה על ההצעה, אבל הבנתי שאתה מראשון, בשמחה הייתי בא אליך... אבל האוטו לא יכול לצאת מגבולות ירושלים בעקבות הבעייה הזאת.

פורסם
שלום.

לדעתי יתכן שהבעיה במצמד.

בברכה בני ל.

חוסר סחיבה= טורים עולים, אוטו לא מתקדם מהר כמו פעם (נגיד, אני נוסע בשני על 50 באיזור ה3000 סל"ד כשהאוטו תקין, עכשיו אם אני רוצה להגיע ל50 אני צריך למשוך לטורים אדומים, ולא - לא ניסתי).

לגבי הבדיקה במכון - אני אבדוק את הדף ואראה מה בדיוק נכתב לגבי הקלאץ'. לא זכור לי שכתוב בו משהו מיוחד.

חוסר הסחיבה (העלייה של הטורים) התחיל בתחילת השבוע, ולא התייחסתי כי זה קרה רק לפרקי זמן קצרים, עד היום לפנות בוקר שהכל הדרדר בצורה רצינית.

התקשרתי לחבר של אבא שלי שהוא מוסכניק והוא אמר לי לנסות להניע את האוטו בשלישי ולשחרר קלאץ', הוא אמר שאם האוטו ישאר דלוק לכמה שניות ואז יתכבה (לא מצב נורמאלי), כנראה יש הקלאץ' מחליק, עשיתי את זה, וזה בדיוק כמו שהוא תיאר.. לוקח לאוטו כמה שניות טובות להכבות.

לבני- תודה על ההצעה, אבל הבנתי שאתה מראשון, בשמחה הייתי בא אליך... אבל האוטו לא יכול לצאת מגבולות ירושלים בעקבות הבעייה הזאת.

דהיינו אין קשר למערכת הדלק ומן הסתם לK44

לפי תיאור פותח השירשור,הבעיה היא חד משמעית "קלאץ מחליק"

סביר להניח כי סיים חייו.

ניצן

פורסם

ושוב פעם אני חוזר ומסכים עם ידידי ניצן ולפי הסימפטומים שעולים מתשובתו האחרונה של פותח השרשור, המצמד סיים את חייו ומחליק, ויש להחליפו!

ואכן אין קשר לתוסף 44K, אלא צרוף מקרים, או...... תאוצת המנוע השתפרה פלאים, המצמד שהיה מחליק ממילא, לא ביצע את תפקידו כראוי עקב סיבובי המנוע המהירים, והחליק במקום להצמיד את המנוע לתיבת ההלוכים!!

ניצן מה דעתך על התאורייה הזו?!

אתה בוודאי תסכים איתי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
כמה לדעתכם אמור לעלות החלפה של הקאלץ' (בלקלאץ' מקורי, חדש) ועבודה במוסך של צ'מפיון?
הערכה מדוייקת ומחיר מדוייק תקבל במוסך צמפיון!

פורסם
ושוב פעם אני חוזר ומסכים עם ידידי ניצן ולפי הסימפטומים שעולים מתשובתו האחרונה של פותח השרשור, המצמד סיים את חייו ומחליק, ויש להחליפו!

ואכן אין קשר לתוסף 44K, אלא צרוף מקרים, או...... תאוצת המנוע השתפרה פלאים, המצמד שהיה מחליק ממילא, לא ביצע את תפקידו כראוי עקב סיבובי המנוע המהירים, והחליק במקום להצמיד את המנוע לתיבת ההלוכים!!

ניצן מה דעתך על התאורייה הזו?!

אתה בוודאי תסכים איתי!

בברכה

צביקה

מסכים עם כל מילה...:wink:

רק רגע...מה קרה ל"אין צרוף מיקרים יש הצטרפות מיקרים"?

האם זה אותו צביקה שאני מכיר מהפורום???

צביקה,

איך אתה מסביר שבמקרה זה"אין הצטרפות מיקרים יש צירוף מיקרים"?

האם האימרה הנ"ל מאבדת את תוקפה ועוצמתה ????

בברכה

ניצן

פורסם

אוקי ניצן ידידי בקשת קבלת!

היה במקרה נדיר זה צרוף מקרים של שימוש בתוסף דלק שהגביר את תאוצת הרכב, וחשף את המצמד(קלאטץ), בחולשתו שהיתה קיימת אך לא מורגשת!

עם שיפור במספר סבובי המנוע, ההצמדה (החיבור) של המנוע עם תיבת ההלוכים כשל, המצמד החליק

והפסיק להעביר את המומנט לתיבה ומשם לגלגלים, ובשורה התחתונה, הרכב הפסיק לסחוב!

היה כאן הצטרפות מקרים של מנוע חזק עם מצמד שחוק, שהתוסף פשוט הקדים את זמן החלפתו!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...