Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אוסיף שבשום מקום לא מוזכר שעלות השטיפה הינה 120שח כולל הגעה לבית הלקוח.
יש רק חבילה של 750שח.

כמו כן, המחיר 120 גם עבור ג'יפונים (אאוטלנדר)? כי אם כן, המחיר מאוד משתלם לשטיפה ידנית איכותית באיזור שלי (הוד השרון) - ואצלך הבונוס המשמעותי הוא שאתה מגיע עד הבית.

חסר פרסום כולל מחירים - במיוחד בפורום של רכבים.
אני לא יודע אם עדיין חוקי לעשות פרסום על הרכב עצמו אבל גם זו הצעה לעשות מדבקה לרכב עם ברקוד (QRCODE) שסורקים אותו ומגיעים לעמוד מבצעים עם מחירים ותמונות של לפני / אחרי.

עריכה אחרונה על ידי Paprika-Metuka
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה לישטוף אצלך את האוטו

אך אני מגיע אליך?

אך אני מגיע אליך?

אך אני מגיע אליך?

אך אני מגיע אליך?

אך אני מגיע אליך?

אך אני מגיע אליך?

אך אני מגיע אליך?

פורסם

אך אני מגיע אליך?

אך אני מגיע אליך?

אך אני מגיע אליך?

אך אני מגיע אליך?

אך אני מגיע אליך?

פורסם
בתאריך 5.8.2022 בשעה 00:43, שחרדיטיילינג כתב:

פייסבוק: "שחר אקספרס דיטיילינג"

כרגע בשל חוסר הביקוש שיהיה לי לדיטיילינג אני מפרסם יותר בקטע של שטיפות עד בית הלקוח ב 120₪ אך שטיפות קפדניות מאוד פנים+חוץ

שחר, איפה אתה עובד? אני אוהב לשטוף לבד ויש לי חשמל ומים וחומרים טובים. אבל יש שבועות שפשוט לא מגיע לזה. מה גם שדיטיילינג מקצועי בבית מדי פעם נשמע נחמד מאוד.

אורן היה עובד ככה לפני הקורונה. אתה נותן לו תקציב וממקד אותו על מה שאכפת לך והוא היה מגיע אליך ומשם זה היה עליו. עד כמה זה משתלם כלכלית אני לא יודע.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...