Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמיק 1.0 או קאמיק 1.5?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמירה לבחור רכב מהעבודה. קאמיק 1.0 אמבישן או 1.5 אמבישן. מה ההבדל בין השניים ? מה עדיף? אני נוסעת הרבה על כביש מהיר. חשובה לי בעיקר נוחות נסיעה, ורעש. 

פורסם

סביר להניח שה-1.5 יהיה שקט יותר בשיוט כי יעבוד בסל"ד נמוך יותר.

אני באופן אישי יותר אוהב את התגובות של ה-1.0 למרות שיש לו 3 צילינדרים. עם זאת הניסיון שלי עם מנוע 1.5 הוא על לא על הקאמיק.

לגביי השאר ענו לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עשינו שבוע שעבר נסיעת מבחן על הארונה עם שני המנועים האלו.

אולי זאת ההרגשה הסוקטיבית שלי אבל:

מחוץ לעיר לא הרגשנו הבדל גדול, בנהיגה עירונית עם ה1.5 הנסיעה היתה הרבה יותר חלקה משמעעותית.

במנוע 1.0 הרגשנו מכות מוזרות שעוזבים את הגז למשל ומשייטים עד לעצירה, וגם בהאצה מהירה מרמזור למשל מרגישים יותר את המעבר של ההילוכים הנמוכים.

פורסם (נערך)

אמנם לא התנסתי ב 1 ליטר בקאמיק אבל אני יכול לומר שכשהוא הולבש בסקודיה אוקטביה הוא הרגיש נמרץ למדי, נמרץ יותר מה 2 ליטרים האטמוספרי שהיה לי במאזדה ומשך בצורה מרשימה כבר מסל"ד נמוך. מבחינתי הוא לא פחות ממהפכני (בשביל מה שהוא מחלץ מהנפח), אבל אולי ה 2 ליטרים האטמוספרי חינך אותי "רע".

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לפני 17 שעות, dav9 כתב:

עשינו שבוע שעבר נסיעת מבחן על הארונה עם שני המנועים האלו.

אולי זאת ההרגשה הסוקטיבית שלי אבל:

מחוץ לעיר לא הרגשנו הבדל גדול, בנהיגה עירונית עם ה1.5 הנסיעה היתה הרבה יותר חלקה משמעעותית.

במנוע 1.0 הרגשנו מכות מוזרות שעוזבים את הגז למשל ומשייטים עד לעצירה, וגם בהאצה מהירה מרמזור למשל מרגישים יותר את המעבר של ההילוכים הנמוכים.

אם המזגן היה דלוק יש סיכוי שזה עקב הפעלה + כיבוי של המדחס בכל כמה זמן.

מרגישים יותר כאשר עוזבים את הגז בד"כ

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...