Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. 

קנינו לאחרונה יונדאי i10 ובבדקיה נאמר לנו שצריך להחליף רצועת מנוע (רצועת אביזרים,לא רצועת טיימינג). 

 

רציתי לדעת כל כמה זמן מחליפים רצועה כזו וכמה זה אמור לעלות? 

 

כמו כן - האם זה קשור לעוצמת המזגן (שנדמה לי שהוא חלש)? 

 

חוץ מזה - היה כתוב שיש בגיר הזעת שמן קלה - צריך לחשוש מזה? 

 

 

תודה. 

פורסם

יש יצרנים שמנחים להחליף כל X שנים  וקילומטרים (נגיד כל 90 אלף ק"מ/6 שנים) אבל בדגם הזה אין הוראה להחליף כל כמה זמן אלא לבדוק מצב בכל טיפול ולהחליף לפי הצורך. רצועת תזמון לא צריך להחליף בכלל, זה שרשרת, בהנחה וזה דגם 1.2 אחרי 2014. לא יודע מה היה בישנים יותר. 

 

מחיר החלפת רצועת אביזרים כמה מאות שקלים. לא קשור לעוצמת המזגן.

 

 

פורסם

הרכב עבר טיפול לפני חודשיים ולא הוחלף כלום משום מה. 

 

בכל מקרה, אני רואה שהוא התחיל להיפרם טיפה ב2 מקומות. היית ממליץ להחליף כבר עכשיו? 

 

לגבי המזגן - אז למה עוצמה נמוכה יכול להיות קשור? גז?

 

תודה על התשובה! 

פורסם

פילטר מזגן אולי סתום תחליף אותו. תבדוק גז. רצועה כן להחליף אם רואים שהיא נפרמת או שיש פיצוצים בגומי בפנים. זה לא אמור להיות יקר.

×
×
  • תוכן חדש...