Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רואה מודעות עם מספרי רכבים מוסתרים. גם אצל פרטיים ולא מעט אצל סוחרים (נמנע מהם כמו מאש).

עשיתי גוגל וראיתי דיונים על הסיבות לכך (שלא יגנבו את הרכב, גניבת זהות וכו').

השאלה היא האם להימנע ממודעות בהם אדם פרטי מוכר את הרכב עם מספר מוסתר?

אני מבין למה סוחר נכלולי היה מסתיר, אבל מה מרוויח מכך אדם פרטי שמוכר את הרכב?

פורסם (נערך)

שמירה על הפרטיות שלי - אולי לא מתחשק לי להיפגש איתך אצלי בבית מכל מיני שיקולים (ואני ממש לא סוחר- סתם מתנייד בין צפון למרכז עם זמן פנוי רק בסופ"ש ?) 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין סיבה להימנע, ב90% מהמקרים לבנאדם אין מושג למה הוא מסתיר את המספר. סתם כי ככה נהוג. 

אפשר לפספס רכב טוב בגלל זה. 

• אהבתי 1

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

יש את השרשור הבא :

עד עכשיו לא הסתרתי את נמספר,ואחרי זה אני בטוח אסתיר.

פחות בא לי טענות בסגנון : "שומע, פירסמת את הרכב לפני שנה במחיר X, למה היום אתה מפרסם אותו במחיר Y?" 

פורסם
בתאריך 16.7.2022 בשעה 03:58, doesnotmatter כתב:

אין סיבה להימנע, ב90% מהמקרים לבנאדם אין מושג למה הוא מסתיר את המספר. סתם כי ככה נהוג.

ממש ככה 

עזרתי לאבא שלי למכור את הרכב שלו, הסתרתי את המספר ביד 2 כי ככה כולם עשו...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...