Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערנו הוא לא היחיד שחושב שהרחוב שבו הוא גר רשום על שמו בטאבו. נתקלתי בכאלו גם בישראל וגם בארה"ב. בעיירה שבה אני מתגורר היום בארה"ב אין כזו בעיה, כי אסור לאף אחד לחנות ברחוב מעל שעתיים, גם אם הוא גר ברחוב.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

אם חשקה נפשו של אדם לבצע "שוד" ולחנות במקום חנייה פרטי של אדם, בין אם זה בבנין מגורים או אפילו

במקום חנייה בעבודה שניתן לחברה מסוימת הוא צריך לקחת בחשבון שאולי לא ימצא את הרכב שלו או לחלופין לא יצליח לצאת מהחנייה עם הרכב שלו עד שירחמו עליו.

בסטרטאפ שעבדתי בעבר היו לנו מקומות חנייה לא רבים ואיזה בוקר שהגעתי היה רכב צבאי בחניה, לא היססתי וחסמתי אותו. אחרי כמה זמן הגיע איזה סא"ל נפוח עם אנשי הניהול של הבניין וזעק בקול שנעיף את החסימה. באתי מולו ואמרתי ליצור שיחכה עד שאסיים וזה יכול להיות בחצות הלילה :) המשיף כחול הכומתה בשאגות ואנשי הניהול ניסו לדבר איתי אבל מה לעשות אני באתי מעולם של כומתה שחורה ולא נבהל מכומתה כחולה שחושב את עצמו ונפוח מאוויר אז בעדינות ביקשתי ממנו ומאנשי הניהול "שיעופו" כי יש לנו עבודה.

היצור השאיר את הנהג שלו בתור המסכן עד שנשחרר אות - ריחמנו עליו בסביבות 7-8 בערב כזכור לי.

מי שחונה במקום לא לו - צריך לקחת בחשבון שיהיה מחיר.

מקרה אחר שראיתי - בחניית בניין שגרתי בעבר הגיע אחד וחנה ונעלם. אחרי יומיים לדיירים נמאס ודרך חבר שלהם השיגו איזה ארבעה מתקנים שנכנסים תחת גלגלי הרכב ואז אפשר לדחוף את הרכב על הגלגלים שלהם (סקטים לשינוע רכבים) והרכב טייל לו לרחוב ושם השאירו אותו (ללא המתקנים כמובן) ואז העירייה והמשטרה גררו אותו.

אם אתה יצירתי כניראה תמיד תוכל להעניש את החונה הסורר 😆

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 3

קובי

:-)

פורסם
לפני 25 דקות, kobi_g כתב:

ודרך חבר שלהם השיגו איזה ארבעה מתקנים שנכנסים תחת גלגלי הרכב ואז אפשר לדחוף את הרכב על הגלגלים שלהם (לא יודע איז הם נקראים)

טנקים.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

מדבקות שלא יורדות על כל החלונות פותרות את כל הבעיות. אני זוכר בצעירותי הייתי מאבטח במשרד האוצר בקפלן 1. היו רכבים שחנו מסביב או אפילו בחניה שלנו יותר מדי זמן (אני כבר לא זוכר מה היו הנהלים), אבל באיזשהו שלב היינו יוצאים אם סטפה של מדבקות ומדבקים להם על כל החלנות איזה 6 מדבקות ש"אתה חונה במקום אסור" ואז היינו מסתכלים על איזו כונפה ששעה מנסה להוריד את  המדבקות בלי להרוס לעצמה את הפרנץ" ללא הצלחה, ובסוף נוסעת עם הראש מחוץ לחלון- זה לקח שאנשים לא שוכחים הרבה זמן.

עריכה אחרונה על ידי laplug
פורסם
לפני 19 דקות, laplug כתב:

מדבקות שלא יורדות על כל החלונות פותרות את כל הבעיות. אני זוכר בצעירותי הייתי מאבטח במשרד האוצר בקפלן 1. היו רכבים שחנו מסביב או אפילו בחניה שלנו יותר מדי זמן (אני כבר לא זוכר מה היו הנהלים), אבל באיזשהו שלב היינו יוצאים אם סטפה של מדבקות ומדבקים להם על כל החלנות איזה 6 מדבקות ש"אתה חונה במקום אסור" ואז היינו מסתכלים על איזו כונפה ששעה מנסה להוריד את  המדבקות בלי להרוס לעצמה את הפרנץ" ללא הצלחה, ובסוף נוסעת עם הראש מחוץ לחלון- זה לקח שאנשים לא שוכחים הרבה זמן.

תגיד תודה שהפרחה לא דרסה אותך או הגישה תלונה על השחתת רכוש.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 26 דקות, laplug כתב:

פתרון הכי הכי קל - הולכים לקיוסק הקרוב ומביאים בקבוק קוקה קולה (לא זירו או דיאט) ושופכים מלמעלה עד שכל המדבקה רטובה

משאירים כ 10 דקות ואז עם קצה האצבע אתה יכול להוריד 🤣

קובי

:-)

פורסם

פיתרון יותר נכון זה לקנות שני בקבוקים ואז בזמן שאתה מחכה שהראשון יעבוד יש לך בקבוק קולה קרה לשתות.

• מצחיק 2

פורסם
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

תגיד תודה שהפרחה לא דרסה אותך או הגישה תלונה על השחתת רכוש.

שתגיש, אלו היו מדבקות של משרד האוצר וזה היה הנוהל, אני אישית הייתי מוגן מתביעות

לפני 12 דקות, kobi_g כתב:

פתרון הכי הכי קל - הולכים לקיוסק הקרוב ומביאים בקבוק קוקה קולה (לא זירו או דיאט) ושופכים מלמעלה עד שכל המדבקה רטובה

משאירים כ 10 דקות ואז עם קצה האצבע אתה יכול להוריד 🤣

אין חכם כבעל הנסיון - כמו שנאמר. אבל גם עם השיטה שלך זה וואחד כאב ראש ולוקח זמן וטירחה

לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

הדבקת אזהרה על רכב חונה שלא כחוק בבית משותף (shachal-adv.co.il)
שוב, צריך להיזהר עם זה. 
@laplug במיוחד בתור מאבטח שאחר כך אף קב"ט לא ייתן לך גיבוי על פעולה שהיא לא חוקית (למרות שזה כבר לא רלוונטי אלייך).

שוב, אני לא המצאתי את הנהלים, זה היה נוהל רישמי של משרד האוצר

• אהבתי 1
פורסם

גם אם זה נוהל רשמי עדיין האחריות עליך כמבצע העבירה.

אם יש אצלי נוהל רשמי שמתר לנהוג ללא רישיון ואתה תיתפס מי שילם את המחיר?

פורסם (נערך)

תשמע, אם אתה רוצה להתעקש- תתעקש. אם מישהו יחנה לי בחניה הפרטית שלי שלא כחוק, יש מצב שאני אעשה פעולת תגובה שאולי גם לא תהיה כ"כ כחוק- אני מוכן לשאת באחריות במידה ואתפס.

• רעיון טוב! 2
פורסם

העניין עם המדבקות הזכיר לי קבוצה דיי גדולה במוסקבה (ועוד הרים מרכזיות) שמטרתה העיקרית היא להלחם בחניה לא חוקית , הערים האלו סובלות מ״עבריינים״ שחונים איך שבא להם. 

• אהבתי 1

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם (נערך)

כן, "סטופ-חם" ("עצור חצוף"- בתרגום חופשי)- הם לא נלחמים רק נגד חונים שלא כחוק אלא גם נגד אנשים שנוסעים בשוליים, או על המדרכה או סתם כל מיני עבירות תנועה "בין אדם לחברו". אגב @Night Driver, הם חופשי מדביקים מדבקות ענק ישר על השמשת נהג ( אפילו יש דוגמא בוידאו דלעיל בדקה 9:00) ואיכשהו תמיד המשטרה מגבה אותם.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כן והחברה האלו נראים כמו "חנונים" גמורים..

אני מניח שברוסיה, זה יותר מערב פרוע מפה

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...