Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למזגן 2.5 כ"ס לסלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מזגן רק בשביל הסלון של 2.5 כ"ס.  גודל הסלון 34 מ"ר ומעוניין במזגן של תדיראן אבל לא מכיר דגמים מומלצים. אשמח להמלצה

פורסם

שלום

לי יש תדיראן 3.5 ו2 כ"ס שקניתי לפני שנתיים. השני כוח סוס עובד כבר שנתיים מהאביב עד החורף סביב השעון. אין בעיות. לא זוכר את הדגם. יש לו שליטה מהסמארטפון ( לא השתמשתי בזה אף פעם ) אחריות לחמש שנים על היחידה החיצונית. 

פורסם

אלפאה פרו 28. אין טעם לשלם יותר על סופריים. לאלפאה יש 5 שנים אחריות.

יש לי מזגן של תדיראן. אלפאה כמעט בלי שימוש שקט ועובד שצריך. משנת 2017.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

לא רואה שום סיבה להעדיף את התדיראן (אלפא פרו 28 שהוזכר כאן) על פני מאסטר 30X של טורנדו עם 5 שנות אחריות, במיוחד עם הפרש של 1800 ש"ח על הסט כולו (ה-30X עולה 3500 שח ב KSP ואלפא פרו 5300 שח).
אני מבין שיש כאלה שהשם תדיראן עושה להם את זה, אבל המזגנים של AUX לא פחות טובים ויש להם אחריות מלאה ל-5 שנים (ה TOP מקבל 7).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...