Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מישהו שעבד בזה בעבר/הווה?

קיבלתי הצעה לעבוד בסוכנות די נחשבת של יבואן כנציג תפעול, השאיפה היא להגיע למשרת מכירות כמה שיותר מהר, משרת התפעול לא נשמעת הכי מעניינת, ונשמע שהשכר גם די גרוע...

מדובר בשישה ימי עבודה בשבוע, כ230 שעות בחודש עם ברוטו של 8500...

השאלה היא כמה נציג מכירות איכותי יכול להרוויח באולם מכירות יבואן שמוכר רכבים לא זולים נאמר ככה

קצת רקע עכשיו אני עובד בבנק מחוץ לעיר שלי ולא מרוצה מהעבודה, לא מעניינת בכלל ומאוד תובענית, אפילו לא מתגמלת, נטו בתלוש בין 7 ל7 וחצי, אז גם עניין הנסיעה היא שיקול כי מדובר בשעתיים שרופות ביום.

המשרה שהוצעה לי נמצאת בעיר שלי.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
  • תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה תלוי ביבואן,יש יבואנים שהעמלות שם נמוכות יחסית,יש אפילו יבואן בזמנו לפחות שהגעתי לראיון אמרו לי שמדובר על שכר גלובאלי ללא עמלות,כמובן שברחתי.

יש יבואנים ויש יבואנים,יש מקומות שהעמלות הן 300 עד 1500 פר רכב ויש מקומות שהעמלות הן 100-500,כן אביזרים לא אביזרים,ביטוח,יש הרבה פרמטרים.

יש מקומות שהבסיס גבוה יש מקומות שהוא מינימום.

עד שלא תדע פלוס מינוס כמה עמלות אתה מקבל קצת קשה לתת תשובה מדוייקת.

אצלנו בחברה סדר גודל של 10-17 ברוטו תלוי בחודש,יש חודשים שגם יותר ויש חודשים שגם פחות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, ArikB כתב:

230 שעות בחודש?! בטוח ששמעת טוב? 

9.5 שעות ליום רגיל ו5 שעות ימי שישי, עובדים כל יום שישי

לפני 52 דקות, המהיר הזהיר כתב:

230 שעות בחודש זה קריעה...

והשכר לא נשמע מספיק משתלם לזה

לא יודע מה לעשות... 

מחפש את הנישה שלי בעבודה, אני מבין שאני אחד שחייב לעסוק בתחום שמרגיש קשור אליו, אחרת אני סובל בכל עבודה ומאבד את זה.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם
לפני כשעה, שליקו99 כתב:

מחפש את הנישה שלי בעבודה, אני מבין שאני אחד שחייב לעסוק בתחום שמרגיש קשור אליו, אחרת אני סובל בכל עבודה ומאבד את זה.

תחפש נישה לטווח ארוך (של שנים), לא לטווח קצר, אחרת תמצא את עצמך (כמו קרוב משפחה) בגיל 35 עם עבודה בינונית ולא מתגמלת.

איש מכירות לך תהיה אם אתה יודע למכור ויכול למכור טוב (כי מכירות זה על בסיס עמלות), לא בגלל שאתה אוהב רכבים.

• אהבתי 1
פורסם

אני בתקופה שאני ממש מזגזג בין עבודות, חשבתי שבתור עובד בנק אמצא שם את המקום שלי ואסתדר, אני עובד שם שלושה חודשים וכבר חושב על הדבר הבא כי אני מרגיש שאני עובד בתנאים לא טובים בעבודה שאני לא אוהב, לא יודע איך אפשר להתקדם כי נכון לעכשיו אני לא רואה את עצמי לומד תואר, במידה ואדחוף את עצמי לתואר זה יהיה בכוח ולתחום שלא מעניין אותי, ואני יודע שאתחרט על זה.

פורסם

זה ממש בסדר,לוקח זמן להבין למצוא את עצמך ואין שום סיבה לסבול בעבודת מינימום 

השכר מינימום בתרגום חופשי לעברית.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אמנם זה בסדר לא לדעת כרגע, אבל זה אומר שאתה תמשיך לבזבז את הזמן שלך, ולכן אני מציע לפנות ליועץ קריירה, כזה שיבין מה מתאים לך ומה יעשה לך טוב.

אם היית שואל אותי פעם זה היה נשמע לי כמו חרטה ברטה

רק היום אני יודע מה הכיוון שלי, ואני מצטער שלא חשבתי ללכת להתייעץ קודם לכן

פורסם

תשמע, מצד אחד אתה מתאר מצב שאתה לא מתוגמל ולא מסופק בעבודה אבל מצד שני אתה שם רק3 חודשים.

כשנגנסת לעבודה שאלת על אופק לקידום ואיך ייראה העתיד?

פשוט 7.5 נטו לאדם לחא מקצוע שעובד 3 חודשים זה לא כזה נורא 

לגבי מכירות, זה מקצוע בפני עצמו. אם הייעוש זה מכירותזה יכול להיות רכבים וזה יכול להיות באותה המידה שואבי אבק. אתה תמכור את אותם 4-4 דגמים במשך שלוש שנים עד שיהיה עדכון ואז עוד 3 שנים. בגלל זה מה אתה מוכר לא כל כך משנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, phpclub כתב:

אמנם זה בסדר לא לדעת כרגע, אבל זה אומר שאתה תמשיך לבזבז את הזמן שלך, ולכן אני מציע לפנות ליועץ קריירה, כזה שיבין מה מתאים לך ומה יעשה לך טוב.

אם היית שואל אותי פעם זה היה נשמע לי כמו חרטה ברטה

רק היום אני יודע מה הכיוון שלי, ואני מצטער שלא חשבתי ללכת להתייעץ קודם לכן

אני גם לא יודע מה אני רוצה לעשות בחיים?

אין לי שמץ של מושג איפה אני רואה את עצמי עוד 5 שנים מהיום אפילו.

אוסף לעצמי ארגז כלים שנראה לי שימושי נכון לרגע זה ומקווה שייצא משהו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אז קודם כל אתה אוסף ארגז כלים שזה כבר טוב ופותש נשמע שלא. 

דבר שני, אם הייתי מגיע להבנה הזאת כמה שנים מוקדם יותר, היה לי טוב יותר.. לכן כן הייתי מנסה יועצים כאלה ואחרים (מהזן הטוב) שיעזרו לי להבין לאן הרוח נושבת ולא סתם לירות לאוויר ולקוות שמשהו יתפוס. 

פורסם
לפני 11 שעות, phpclub כתב:

רק היום אני יודע מה הכיוון שלי,

אני עדיין לא יודע מה הכיוון שלי. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...