Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין בהחלפת נורה לHyundai i20 prime plus 2022

הנורות הן נורות הלוגן ואני רוצה להחליף למשהו חזק עם אור לבן יותר

איזו תושבת מתאימה לרכב והאם יש המלצה לנורה מסויימת?

תודה

פורסם

ההמלצה החא להשאר עם הנורה המקורית, משתי סיבות:

1. מבנה הפנס מותאם לנורת ההלוגן. נורה מסוג אחר תפיץ אור באלומה אחרת שעלולה להפריע לך ולסנוור נהגים אחרים.

2. החלפת סוג הנורה מתנגש עם התקנות, אתה עלול למצוא את רכבך מורד מהכביש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 21 דקות, sperial כתב:

ההמלצה החא להשאר עם הנורה המקורית, משתי סיבות:

1. מבנה הפנס מותאם לנורת ההלוגן. נורה מסוג אחר תפיץ אור באלומה אחרת שעלולה להפריע לך ולסנוור נהגים אחרים.

2. החלפת סוג הנורה מתנגש עם התקנות, אתה עלול למצוא את רכבך מורד מהכביש.

היי,

התכוונתי להחליף לנורת הלוגן אחרת ולא לשנות את סוג הנורה.

פורסם

לא ברור, הרכב הוא חדש עם נורות חדשות ואתה מעוניין להחליפן כי רוצה נורות יותר חזקות? ההבדל בין הנורות השונות הוא זניח למדי. אני מניח שהרכב לא מגיע עם נורה סינית עלובה. אתה תחליף וזה פשוט לא ישנה לך כלום.

אור לבן הוא לא טוב יותר, הטענה היא שאור לבן דווקא פוגע ביכולת לזהות עצמים בחשכה.

מהו סוג הנורה כתוב בספר הרכב, וגם בדר"כ איך להחליף אותה.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Ido.G כתב:

לא ברור, הרכב הוא חדש עם נורות חדשות ואתה מעוניין להחליפן כי רוצה נורות יותר חזקות? ההבדל בין הנורות השונות הוא זניח למדי. אני מניח שהרכב לא מגיע עם נורה סינית עלובה. אתה תחליף וזה פשוט לא ישנה לך כלום.

אור לבן הוא לא טוב יותר, הטענה היא שאור לבן דווקא פוגע ביכולת לזהות עצמים בחשכה.

מהו סוג הנורה כתוב בספר הרכב, וגם בדר"כ איך להחליף אותה.

תודה על התשובה

בספר רכב כתוב H19 ואני לא מוצא נורה כזאת

לPhilips אין נורה כזאת ולא מצאתי גם בעליאקספרס

האם נורת H4 מתאימה לH19?

אני יודע שנורת הלוגן היא בדרך כלל בעלת עוצמת אור נמוכה ויותר ובעלת גוון צהוב

אני מעוניין להחליף לנורת הלוגן בעלת עוצמה חזקה יותר וגוון לבן

עריכה אחרונה על ידי איתי אוחנה
פורסם

קרא כאן

בקצרה, לפי האתר של OSRAM, נורת ה-H19 קטנה מנורת ה-H4 ונותנת 10% יותר אור ו-25% אורך חיים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני לא חשמלאי רכב.

מציע לך להריץ בגוגל H19 vs. H4 bulbs, ואז להכנס לתמונות (images). תוכל לראותאת ההבדלים בתושבת.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...