Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

פיקנטו בת 4 במשפחתי, לא נסעה הרבה אבל כן חונה בשמש. האם כדאי להחליף צמיגים באופן יזום? אם כן, מה המחיר/דגם מומלץ? 

נמצא באיזור חולון-ראשון אם למישהו יש המלצה

תודה 

פורסם (נערך)

אם הצמיגים לא שחוקים ולא יבשים, אין צורך להחליף.

אם יש סדקים קטנים בסוליה או בדפנות - תרשום מה מידות הצמיגים.

צמיגיות מומלצות באיזור שלך - גלגלי המגן בית דגן וצמיגי אור ראשל"צ.

צמיגים לפיקנטו , גם מחברות מובילות כמו מישלין, קונטיננטל, גודייר,  פירלי לא צריכים להיות יקרים. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אצלי מבוצעת החלפה כל 4 שנים גם אם אין שחיקה גבוהה, גם אם המצב לא חמור, השמש עושה את שלה.

הקשר שלי עם הכביש מצדיק מבחינתי הוצאה של אלף וקצת ש״ח אחת ל-4 שנים.

פורסם (נערך)

כל עוד לא רואים את מצב הצמיגים, אי אפשר לקבוע האם צריך להחליף אותם או לא.

יש דגמים שמתייבשים גם אחרי שנתיים וחצי ויש דגמים שמחזיקים יותר מ 4 שנים.

אפשר לצרף לכאן תמונות מקרוב של הסוליה ( ככה שרואים את מה שקורה בחריצים ) וגם תמונות של  הדופן  החיצונית.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זוג קדמיים זקוק להחלפה. כי הם התחילו להתפורר וכבר יבשים.

זוג אחורי במצב טוב יותר. 

מה המידות?

פורסם
לפני 2 דקות, vladclar כתב:

זוג קדמיים זקוק להחלפה. כי הם התחילו להתפורר וכבר יבשים.

זוג אחורי במצב טוב יותר. 

מה המידות?

מהתמונה אני רואה 175/65/14

פורסם (נערך)

תקנה Kleber HP4. 

מחיר מצחיק יש למידה שלך.

אפשר רק זוג,  אבל אולי כבר עדיף רביעייה.

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=2821&cs=1&diameter=4&aspectRatio=15&width=15

ואם חסר kleber במידה שלך במלאי,  יש את Falken SN110 בערך באותו המחיר

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=13&cs=1&diameter=4&aspectRatio=15&width=15

מה רשום ברישיון הרכב , קוד מהירות T או Н?

פורסם

פורסם

את הקדמיים היה עדיף להחליף עוד לפני שנה.

תחליף הכול וזהו, במידה הזאת המחירים מצחיקים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עזוב אתר, תתקשר מחר בבוקר.

יזמינו לך - צמיגים יגיעו  תוך  כמה שעות/ למחרת.

תתקשר גם ל"צמיגי אור".

פורסם (נערך)

בראשל"צ יש גם את "דורון לדרך" שהדעות עליו בפורום חלוקות. התרשמתי שמי שיודע מה הוא רוצה נהנה ומי שצריך לסמוך עליו בבעיה..

הייתי אצלו לא מזמן להחלפת צמיג +איזון גלגלים אחרי מכה רצינית. ידעתי בדיוק מה ואיך אני רוצה, הזמנתי טלפונית, במקום עמדתי ליד הרכב והיה לי מה להגיד. התייחס בכבוד למה שהיה לי להגיד, עשה עבודה מקצועית ונתן מחיר מעולה. בנוסף הכל הלך זריז בלי מריחות זמן. יצאתי מבסוט++

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
לפני 13 שעות, vladclar כתב:

מה ההבדל בין נתוני 86T ו82T בצמיגים שציינת? 

קונטיננטל וקלבר

• תוכן חדש...