Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח להתייעץ לגבי מכירת רכב, מקווה שמפרסם במקום הנכון.
מתכוון למכור את הרכב הנוכחי שלי, יונדאי i25 שנת 2014.

העניין הוא שלרכב יש לפעמים בעיה בהתנעה :  בערך 5 או 10 שניות יש רק את הצליל של הסטרטר ורק לאחר מכן הרכב מניע (מנסיוני זה קורה בקור ושהרכב לא היה בשימוש מספר שעות ).

שמתי את הרכב פעמיים במוסך למספר ימים והם לא הצליחו לשחזר את הבעיה.

היום כשלקחתי את הרכב מהמוסך גם האוטו התניע ישר.

 

מה אתם הייתם עושים? 

מצד אחד אין סיכוי שאני לא חושף את זה במכירה כי אין לי שום כוונה לרמות אף אחד.

מצד שני, אני לפחות , בתור קונה לא הייתי מסכים לקנות רכב במצב הזה.

 

פורסם
לפני שעתיים, מחליף רכבים כתב:

תחליף את מה שמתחבר אל המצבר בעלות של כמה עשרות שקלים בודדים.

 

אני לא יודע איך זה יעזור, קצת קשה להאמין שזה עניין של מגעים מלוכלכים או רופפים, אבל אם זה עניין של מגעים אפשר לבדוק אם יש מתח לפני ההנעה, ואפשר לעשות נקיון טוב וזהו.

×
×
  • תוכן חדש...