Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי רכב אמריקאי שנת 2002 שיחסית נדיר פה בארץ (15 יח') אך נפוץ מאוד בארה"ב.

הרכב לא משמש כרכב יומיומי ובגלל ייחודיותו נשמר לאספנות.

הרכב במצב טוב אבל ישנם הרבה דברים שדורשים שיפוץ/החלפה ובארץ קשה למצוא בעלי מקצוע שמכירים את הרכב וכמובן חלקים.

 

במידה ואני מעוניין לשלוח את הרכב לסדנא בארה"ב במטרה לשפץ אותו בחזרה למצבו המקורי ללא שיפורים או שינויי מרכב - למה אני צפוי? בדגש בנושא הבירוקרטי.

עלות השיפוץ תקבע ישירות מול הסדנא אך אני רוצה להעריך את עלות השינוע והבירוקרטיה שמסביב - הכוונה היא לשלוח את הרכב באונייה, לבצע שיפוץ בארה"ב ולהחזיר חזרה באוניה.

 

תודה רבה

פורסם

פעם ביררתי את זה.

הרכב יעבור הערכת שמאי לפני היציאה ואחרי החזרה. המיסים ישולמו על הדלתא בין ההערכות + עלות השינוע הלוך וחזור.

זול זה לא יהיה

  • רעיון טוב! 1

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

×
×
  • תוכן חדש...