Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מעוניין להזמין מאייבי את המסגרת מטה בעבור פיג'ו 3008 שלי. 

https://www.ebay.com/itm/284425209666?hash=item4239104742:g:nYAAAOSw6JJe3jL0

עד כמה שאני יודע הלוחיות רישוי שלנו בארץ הם בתקינה אירופאית אז מדובר באותם מידות וזה יתאים, רק מוודא שאני לא טועה ? 

תודה מראש.

פורסם
לפני 2 דקות, YoJ כתב:

אתה לא טועה, זה יתאים.

תודה רבה על המענה המהיר.

אז אין שום מניעה להזמין כל מסגרת שרוצים מאייבי כל עוד המסגרת היא אירופאית?

פעם ראשונה במדינה שמשהו מתאים ולא צריך להסתמך על מחירים בארץ שישחטו כמו כל דבר.

פורסם

כן, בדיוק. 
להרגיע אותך שוב, יש לי מסגרת דומה (לVW), אני חושב שאפילו קניתי מאותו מוכר מפולין, וזה יושב כמו שצריך. שים לב שללוחית עצמה לא צריך ברגים, כי היא יושבת במעין תופסני פלסטיק כאלו, רק את המסגרת יש לחבר לרכב.

פורסם
לפני שעה, YoJ כתב:

כן, בדיוק. 
להרגיע אותך שוב, יש לי מסגרת דומה (לVW), אני חושב שאפילו קניתי מאותו מוכר מפולין, וזה יושב כמו שצריך. שים לב שללוחית עצמה לא צריך ברגים, כי היא יושבת במעין תופסני פלסטיק כאלו, רק את המסגרת יש לחבר לרכב.

תודה רבה על התשובה המלאה, שיחקת אותה ועזרת לי מאוד

• תוכן חדש...