Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

בקרוב הרכב שלי הולך להיכנס לתיקוני צבע, פוליש ווקס ולאחר מכן אני שוקל בכובד ראש לבצע נאנו בשביל לשמור על הצבע ועל הבריאות הנפשית שלי.

ראיתי במס' מקומות ברשת את המוצר Gyeon Q2 Mohs EVO.

מישהו במקרה התנסה איתו ויכול לתת חוות דעת על רמת המוצר וקלות יישומו?

תודה!

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

יש פוליש, יש ווקס, יש ננו

לא עושים ווקס ואז ננו כי זה טימטום.

עושים פוליש ואז ננו

אנחנו ב2022 חלאס לכתוב פוליש ווקס כאילו זה דבר אחד

יום טוב.

פורסם

יודע שלא דבר אחד, לא חייב להתעצבן.

הכוונה שלי הייתה פוליש ו-ווקס ושוב, הנאנו כרגע בגדר סימן שאלה ובגלל זה שואל לעצת המבינים.

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם (נערך)

כמו שאמר מקודם, אף אחד היום לא עושה ווקס. ואם אתה לא מכיר את התחום יש לך פה הרבה מידע מועיל על הנושא. אם אתה עושה צבע טרי לרכב צריך כמה שבועות טובים כדי להעיז בכלל לעשות פוליש ולגלח לכה שאתה לא יודע כמה ריססו לך. רכב אחרי צביעה חייב דיטיילר מקצועי עם מד צבע ועם ידע בהתעסקות על צבע טרי. בוא נגיד שננו זה מה שצריך להדאיג אותך הרבה פחות.

עם זאת אם זה רק תיקונים קטנים אז ציפויים של גיאון מאד איכותיים , בין הכי טובים שיש היום בשוק

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני עובד עם ציפוי GEYON MOHS EVO וזה ציפוי מהרמות הגבוהות ביותר,שכבה אחת נותנת עד 3 שנות אחריות או 55000 ק"מ, 2 שכבות עד 5 שנות אחריות.

רוצה להתייעץ?לא בטוח איזה טיפול הרכב שלך צריך?

מוזמן להתקשר בשמחה

טל צמח 

Studio car.ma רמת החייל

052-8023122

פורסם

תודה על התגובות והדאגה חברים.

הרכב בקרוב יכנס לטיפול PDR וצביעה של מס' חלקים ולאחר מכן פוליש לשאר החלקים שלא יעברו צביעה על מנת "ליישר קו" במראה הכללי של הרכב ולסדר את כל מכות החניה של גוש דן (הכל יבוצע ע"י אותו הבחור שממס' עבודות שלו שראיתי נראה טוב ומקצועי, אבל את זה עוד אשתף לאחר שהרכב יעבור את הליטופים אצלו).

החשיבה הייתה לאחר העבודה שלו ובאמת לתת לצבע לשבת ולהתייבש כראוי כמובן.

האם אפשרי לבצע את הננו בעצמי או שמדובר על משהו שמצריך מיומנות רבה וכמובן לגבי המוצר הספציפי ששאלתי לגבי.

תודה ואחלה שבוע,

אראל.

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

• תוכן חדש...