Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אז בעצם אני כרגע בן 23 משרת בקבע בצבא, ואני מעוניין לקנות רכב כבר תקופה ארוכה ואף פעם לא מצליח לבחור רכב בעצם כול פעם לא יודע אם רכב מסוים שאני רוצה זה טוב או לא, אז אשמח להעזר באנשים כאן שמבינים ושיוכלו לייעץ לי על איזה רכב ללכת. 

אז התקציב שלי: עד 50,000 ש"ח העדפה לפחות גם אבל עד המחיר הזה זה בסדר.

אני רוצה לקנות רכב לפחות ל4-5 שנים, הכיוון שלי והסיגנון שלי זה רכבי מנהלים/משפחתיות רכבים מפנקים אבל שלא יאכלו דלק.

אז כרגע הכיוון שלי זה האופציות האלה: סקודה סופרב,סקודה אוקטביה,פולקסווגן פאסט,מאזדה 6.

אני מעוניין ברכבים בסיגנון הזה לפי מה שבדקתי אני יכול להביא גם שנתונים 2013-2015 אפילו.

אשמח לעזרה ויעוץ ממכם ולהמלצה על עוד סוגי רכבים שאולי לא נמצאים פה על פי הקרטריונים האלה: אמינות ותקלות, מחיר ושנתון בהתאם לתקציב שלי או פחות,וצריכת דלק שתהיה לפחות סבירה ומעלה. 

אשמח לעזרה ממכם ולהמלצות לרכבים.

פורסם

על זה נאמר - טעם של שמפניה, תקציב של בירה.

הרכבים שעליהם אתה חולם גדולים ויקרים, מה שאומר שבתקציבך תאלץ להסתפק ברכב זקן, כזה שמצריך הרבה טיפול (אופס - הוצאות גבוהות במוסך), ביטוח יחסית יקר, צריכת דלק יחסית גבוהה.

אתה צעיר, אני מניח רווק, או לכל היותר בזוגיות - מה שאומר שמה שאתה צריך זה רכב קטן, מקבוצת המיני או הסופרמיני. בתקציבך תוכל לרכוש רכב מקבוצה כזו, שלא יהיה זקן מדי ויהיה גם יותר זול לאחזקה.

3 הערות:

1. כמה תוכל להקצות לאחזקת הרכב בלי לפגוע בתוכניות עתידיות? ככלל אצבע, עלות החזקת הרכב תהיה סביב 2000 ש"ח בחודש, בתלות בדגם הרכב, במצבו ובנסועה. אני מכליל גם את ירידת הערך, אותו סכום שתצטרך לחסוך כדי להחליפו בעוד כמה שנים ברכב בגיל וגודל דומים.

2. כמה אתה מתכוון לנסוע כל שנה? אם פחות מ-15,000-20,000 ק"מ בשנה הפרשים של 20% בצריכת הדלק יהיו לא משמעותיים.

3. תביא בחשבון שביטוח לבן 23 ללא עבר ביטוחי עלול להיות יקר מאד. בגיל 24 יש ירידה משמעותית במחיר הביטוח, אז אם אתה קרוב לגיל 24 אולי כדאי להמתין קצת. אמנם עם הגיעך לגיל 24 תוכל לבקש החזר יחסי של הפרמיה, אבל ההטצאה הראשונית תהיה גדולה.. כמוכן - בדוק האם אתה יכול לגרור וותק ביטוחי מההורים, זה משפיע על ההוצאה השנתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...