Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים 

היום פעם ראשונה שטפתי את הרכב עם מכשיר שטיפה ( קראשר ) והשתמשתי עם חלק מאוד חזק שפשוט על השניה הראשונה קילף לי את הצבע  .

יש למישהו רעיון איך ניתן לעשות את התיקון הזה באופן עצמאי ? ( מדובר על צבע פנינה / שנהב ) 

תודה רבה

רוני

1248863103_.jpg

פורסם

אם חשוב לך שייצא איכותי הייתי ממליץ ללכת לצבעי שיעשה התאמה של הצבע לפי מקט יצרן . מדובר בצבע מטאלי . 

• רעיון טוב! 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

צבעתי דברים דומים עם המרייט/המרטון, אחרי שיוף האזור.

במקרה אחד התיקון התחיל להתקלף אחרי שנה ומשהו, במקרה אחר לא.

לא יצא לי חלק, אבל זה אזור קטן אז לא מאוד קריטי.

אולי אפשר גם תרסיס צבע כדי שיהיה חלק יותר, אבל לא יודע איך הצבעים הזמינים מחזיקים.

עריכה אחרונה על ידי elera
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אפשר להשיג באיביי "עפרונות" צבע לפי קוד הצבע של הרכב.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי לוקח את המקרה כ-wake up call לעובדה שהצבע שלך במצב בעייתי מאוד ומתייעץ עם דיטיילר/פחח מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה כולה, ולא נקודתית משהו שקרה וכנראה יקרה שוב. 

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם

1. איך מחפשים "עפרונות" צבע באיביי ? איך קוראים לזה באנגלית או אם יש לך קישור ?

2. איפה רואים את מספר קוד הצבע של הרכב ? זה אמור להופיע ברישיון רכב ?

פורסם (נערך)

אתן לאחרים לענות לגבי העטים.

לגבי מה שאני אמרתי...

בתאריך 13.4.2022 בשעה 21:14, elera כתב:

במקרה אחד התיקון התחיל להתקלף אחרי שנה ומשהו, במקרה אחר לא.

במחשבה שניה, כנראה מה שהתקלף לא היה הצביעה שלי, אלא הצבע המקורי ליד אזור הצביעה שהמשיך בסוף להתקלף.

עריכה אחרונה על ידי elera
  • תוכן חדש...