Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

רכב שנסע אחורה בכביש פגע בי. ברשותי סרטון המוכיח שצד ג' הוא האשם. השאלה שלי היא: האם כששולח את התביעה לחברת הביטוח לשלוח (לביטוח צד ג-הפוגע) גם את הסרטון המוכיח את אשמת הנהג הפוגע, או לחלופין לשמור את הסרטון אצלי כהפתעה (לבית המשפט??) למקרה שהנהג הפוגע יטען שאני האשם?? אשמח לעצתכם. 

פורסם

בעיקרון אתה לא חייב לשלוח להם 

מה שכן זה יחסוך לך את עצם ההגעה לבית משפט כי מי שיודע שבית המשפט יפסוק לו לשלם כבר יחסוך לעצמו את העורך דין ושאר הוצאות המשפט...

עוד פעם זה רק אם הסרטון מוכיח בוודאות

פורסם

שמע , מה זה יעשה להם הלם ואז בחטף הם ישלמו?

אם זה מוכיח לטובתך אז קדימה שלח ואם לא אז לא 

באמת כמו שאמרו כאן זה יכול לחסוך  משפט וטררם 

אגב מה זה נסע אחורה? רוורס ,או שדרדר בזינוק בעליה ?

פורסם

החברת ביטוח שלו לא מפגרת.

אין לה מה להגיע לבית משפט ולהתבזות שיש סרטון שמראה שהוא נוסע אחורה ופוגע בך.

תעביר את הסרטון לחברת ביטוח שלך. 

יש שם אנשים שהתפקיד שלהם זה לעבוד מול החברת ביטוח האחרת על מנת לסגור תיקים כאלה.

הוא יטפל בהכל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא בטוח שלא תגיע לבית משפט, לצערי אני אומר מניסיון,

זה סיפור שקרה לי ואפילו טרם הסתיים,

הרכב שלי ירד מהכביש בגלל רשלנות של הגרריסט, עברנו תאונה קלה, נזק של פנס ימני כנף ימין ופגוש נשברו,

ברכב היתה מצלמה , שהיא גם מצלמת כאשר יש נגיעה ברכב כאשר הרכב כבוי, כמובן צילמנו את הנזק שלנו בעת האירוע ושל רכב צד שלישי שנכנסו בו מאחורה מצד שמאל, כמובן שאנחנו אשמים בתאונה מול הרכב ועל זה כבר שילמתי השתתפות עצמית ותוקן, בזמן האירוע הודעתי לחברת הביטוח היה לי ביטוח מקיף, הרכב שלי עלה על הגרר לתיקון,

הגרר: היות והרכב היה על הגרר מהתזוזה המצלמה צילמה כל הזמן "למזלי",

המוסך: אחרי שהרכב הגיע למוסך הגיע שמאי וקבע שהרכב לא לתיקון, אחרי שהודיעו לי, היה לי קשה להאמין, כמה כבר יעלה תיקון כזה לרכב שעולה כמעט 30K, לכן הגעתי למוסך ואכן נדהמתי לגלות שכן יש נזק שלא הכרתי מקודם, ומדובר בנזק רציני שלא היה בתאונה, כלל שמשה שבורה, כל הגג מעוך עד אמצע הגג , שריטות על דלת תא המטען, פנס אחורי עליון בדלת תת מטען שבור, כל הרכב מצד ימין ולמעלה שרוט, מדובר בשריטות רצינות ועמוקות, כנף אחורית 2 דלתות, פנל מעל הדלתות שבין הגג והדלתות, בקיצור חתיכת נזק.

מיד נזכרתי שיש לי מצלמה שמצלמת דברים כאלה, ואכן היה סרטון שהראה שהגרריסט נסע בכביש שיש בו עצים נמוכים יחסית שנשענים עד מעל לכביש, והרכב שלי שהיה למעלה על הליפט של הגרר, ממש נכנס בתוך הענפים תוך כדי נסיעת הגרר, שומעים את השריטות מהענבים ורואים, ואפילו היתה מכה ממש רצינית שם שכנראה זו שגרם לשבר בשמשה והמעיכות בגג.

שלחתי את הסרטון לחברת הביטוח שלי ולחברת הגרר, התשובה של הגרריסט היתה שהייתי יכול לתקן לך ב1000 ש"ח, תשובה חסרת אחריות לכל דעה, בקיצור לא ויתרו, למרות שיש לי צילומים וסרטונים "של הכל", מלפני בזמן ואחרי התאונה שלי ושל הגרר, ולמרות שיש לי דו"ח שמאי מפורט בפרטי פרטים, ממש למרות שיש לי כל פיסת מידע שמוכיחה שהם אשמים בגרימת הנזק שהוריד את הרכב מהכביש, עדיין לא מודים באשמה, כמובן אני וחברת הביטוח תבענו אותם, והנה יש בקרוב דיון בבית משפט.

מקווה שעכשיו הם ישלמו על הנזק וגם על עוגמת הנפש ובזבוז הזמן שגרמו לי ולחברת הביטוח.

• אהבתי 1
פורסם

זה סיפור מעצבן אבל עדיין לא סיבה לשמור את הסרטון לעצמך בשביל סצינה מסדרת טלויזיה משפטית שבה אחד הצדדים שולף בהפתעה הוכחה ניצחת ומשפיל את היריב.

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מבחינת נוהל משפטי תקין - חומר ראיות אמור להיות מוגש כחלק מהתיק, ולא להישלף בהפתעה באולם הדיונים.

לבנות על לשלוף בהפתעה עלול להתקל בשופט שפשוט יפסול את הראיה הזו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...