Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראב 4 4X4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי להתעניין מאוד בראב 4 החדש שמחירו לא זול בכלל 

ויש מחשבה לפעמים למה לא לקנות דווקה את הגירסת הבנזין 4X4 תיבה פלנטרית . 

לא ראיתי שום מידע או סקירה עליה , 

אולי היכולת שלו יכולה לעלות אם אגביה אותו ויחליף לצמיגי 50 50 ואני שם מולו פוריסטר שהיא עם אותם ביצועי מנוע ותיבה רציפה .

מה דעתכם ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

ל 4X4 תמיד יהיה ביקוש גבוה יותר

אבל שים לב בראב 4 אם אני לא טועה לא קיים תיבה פלנטרית רק רציפה 

אני חושב שמול פורסטר היא עדיפה אבל זה עניין של מחיר 

פורסם

בראב 4 נכון לעכשיו הגרסאות ההיברידיות הרבה יותר מבוקשות. גרסת הבנזין 4X4 מתומחרת ראש בראש מול גרסה היברידית ברמת אבזור דומה.

אני לא מכיר את הביצועים בשטח אבל על הכביש הפורסטר מציע נוחות נסיעה עדיפה וגם בידוד רעשים מוצלח יותר. הראב נוקשה וקופצני לעומתו ובידוד הרעשים לוקה בחסר.

פורסם
לפני 10 שעות, ofer3212 כתב:

ל 4X4 תמיד יהיה ביקוש גבוה יותר

אבל שים לב בראב 4 אם אני לא טועה לא קיים תיבה פלנטרית רק רציפה 

אני חושב שמול פורסטר היא עדיפה אבל זה עניין של מחיר 

קיים תיבה פלנטרית זה למה אני שואל עליה כי נכון כל ההיברידיו רציפות 

למה לדעתך היא עדיפה מהפוריסטר ?

לפני 8 שעות, Mike808 כתב:

בראב 4 נכון לעכשיו הגרסאות ההיברידיות הרבה יותר מבוקשות. גרסת הבנזין 4X4 מתומחרת ראש בראש מול גרסה היברידית ברמת אבזור דומה.

אני לא מכיר את הביצועים בשטח אבל על הכביש הפורסטר מציע נוחות נסיעה עדיפה וגם בידוד רעשים מוצלח יותר. הראב נוקשה וקופצני לעומתו ובידוד הרעשים לוקה בחסר.

אני יודע שהתיבה קצת מרעישה אבל בגדול אפשר לחיות עם זה , אתה דיי מפתיע אותי לגבי עניין הנוחות בראב 4 

נהגת בהם ? ?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם
לפני 10 דקות, lishaina כתב:

קיים תיבה פלנטרית זה למה אני שואל עליה כי נכון כל ההיברידיו רציפות 

למה לדעתך היא עדיפה מהפוריסטר ?

אני יודע שהתיבה קצת מרעישה אבל בגדול אפשר לחיות עם זה , אתה דיי מפתיע אותי לגבי עניין הנוחות בראב 4 

נהגת בהם ? ?

דעתי שהראב 4 טיפה יותר מודרנית מאשר הפורסטר בכל הקשור לעיצוב אבל פה באמת זה עניין אישי כי שניהם מכוניות פשוט מצויינות 

פורסם
לפני שעה, ofer3212 כתב:

דעתי שהראב 4 טיפה יותר מודרנית מאשר הפורסטר בכל הקשור לעיצוב אבל פה באמת זה עניין אישי כי שניהם מכוניות פשוט מצויינות 

עיצוב זה לא העניין פה 

עדיין לא ענית לי על בסיס מה אמרת שהראב 4 עדיף .

פוריסטר יכולות נהדרות ועם קבלות רק לא מוערך מספיק .

הראב 4 מעניין אותי בגלל אמינות שכירות ואולי יכולת שטח אם בכלל יעמוד ביעד הזה .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם
לפני 10 שעות, lishaina כתב:

עיצוב זה לא העניין פה 

עדיין לא ענית לי על בסיס מה אמרת שהראב 4 עדיף .

פוריסטר יכולות נהדרות ועם קבלות רק לא מוערך מספיק .

הראב 4 מעניין אותי בגלל אמינות שכירות ואולי יכולת שטח אם בכלל יעמוד ביעד הזה .

פורסטר מוערך מספיק זה פשוט תמחור קצת גבוה ודחיפה של היבואן פה, וכן שהמחירים דומים לראב 4 אנשים מעדיפים את הטויוטה עם המערכת ההיברדית, בעוד בפורסטר מנוע גדול ומיושן

שמע בעיקרון האוטו עונה על אותו הצורך בהתחשב שאתה לוקח 4X4, אם היית מדבר על הראב 4 בגרסה ההיברדית הייתי אומר לך חד משמעתי הראב 4 , אבל פה ההשוואה היא כבר ממש דומה ששניהם עם מנועים זהים כמעט גם לגבי מרווח מאוד דומים, שניהן אמינים  וגם הסחירות שלהם מטורפת 

לכן אני חושב שהשיקול שלך פה צריך להיות עד כמה אתה מתחבר לרכב שאתה רוצה גם מבחינת איכות נסיעה בידוד רעשים ועיצוב

אישית הייתי הולך על הראב 4 

פורסם
לפני 12 שעות, lishaina כתב:

נהגת בהם ? ?

נהגתי בשניהם. הפורסטר הרבה יותר רך וסופג, לראב יש יותר נטיה לחבוט ולהתנדנד. בידוד הרעשים שלו לא מוצלח, בין אם אלה רעשי מנוע או כביש. הפורסטר מוצלח יותר בתחום הזה ומרגיש רכב יותר מעודן.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, ofer3212 כתב:

בעוד בפורסטר מנוע גדול ומיושן

נתקלתי בלא מעט תגובות מוגזמות על עניין המנוע של הפורסטר וצריכת הדלק שלו. כאילו שמדובר על ספינת כבישים בסגנון קאדילק עם מנוע V8 6.0, או על משאית תובלה מק.

זה לא מנוע גדול או מיושן יותר מיתר המנועים האטמוספריים שמשווקים היום בקטגוריה שלו (הכוונה היא לדור האחרון כמובן).

צריכת הדלק בפורסטר נמצאית בטווח של רבי מכר שמסתובבים בהמוניהם על הכבישים (כולל כמה מוגדשים עם הבטחה נכזבת לצריכת דלק נמוכה).

זה לא רכב מאוד חסכוני, אבל רוב הנהגים יוציאו ממנו 1/12 בשוטף.

ציטוט

אולי היכולת שלו יכולה לעלות אם אגביה אותו ויחליף לצמיגי 50 50 ואני שם מולו פוריסטר שהיא עם אותם ביצועי מנוע ותיבה רציפה .

מה דעתכם ?

גם הטויוטה וגם הסובארו מצויידים במערכת הנעה סימטרית לארבעת הגלגלים (all wheel drive), ויש הבדל משמעותי בין זה לבין 4x4 (או four wheel drive).
חשוב להבין שאלה לא אותם מכלולים מסיביים שקיימים ברכבי שטח אמיתיים שמיועדים לטחון שטח רציני.

נדמה לי של-RAV4 יש זווית גישה ונטישה גרועות יותר משל הפורסטר.

איפה ראית שהיא מגיעה עם תיבה פלנטרית? כי במפרט היבואן כתוב בפירוש cvt (אולי בארהב זה משווק עם תיבה פלנטרית)

בכל מקרה, להגביה RAV4 נשמע לי כמו בזבוז כסף וזמן. לא שמעתי על אף אחד שעשה את זה (בניגוד לפורסטר - שסביבו נוצר אקוסיסטם שלם של שיפורים, וכנראה יש לזה סיבה טובה).

עריכה אחרונה על ידי Lt. Dan

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

פורסם
לפני 7 שעות, Lt. Dan כתב:

נתקלתי בלא מעט תגובות מוגזמות על עניין המנוע של הפורסטר וצריכת הדלק שלו. כאילו שמדובר על ספינת כבישים בסגנון קאדילק עם מנוע V8 6.0, או על משאית תובלה מק.

זה לא מנוע גדול או מיושן יותר מיתר המנועים האטמוספריים שמשווקים היום בקטגוריה שלו (הכוונה היא לדור האחרון כמובן).

צריכת הדלק בפורסטר נמצאית בטווח של רבי מכר שמסתובבים בהמוניהם על הכבישים (כולל כמה מוגדשים עם הבטחה נכזבת לצריכת דלק נמוכה).

זה לא רכב מאוד חסכוני, אבל רוב הנהגים יוציאו ממנו 1/12 בשוטף.

גם הטויוטה וגם הסובארו מצויידים במערכת הנעה סימטרית לארבעת הגלגלים (all wheel drive), ויש הבדל משמעותי בין זה לבין 4x4 (או four wheel drive).
חשוב להבין שאלה לא אותם מכלולים מסיביים שקיימים ברכבי שטח אמיתיים שמיועדים לטחון שטח רציני.

נדמה לי של-RAV4 יש זווית גישה ונטישה גרועות יותר משל הפורסטר.

איפה ראית שהיא מגיעה עם תיבה פלנטרית? כי במפרט היבואן כתוב בפירוש cvt (אולי בארהב זה משווק עם תיבה פלנטרית)

בכל מקרה, להגביה RAV4 נשמע לי כמו בזבוז כסף וזמן. לא שמעתי על אף אחד שעשה את זה (בניגוד לפורסטר - שסביבו נוצר אקוסיסטם שלם של שיפורים, וכנראה יש לזה סיבה טובה).

הCVT קיים רק בבנזים 2.0 ליטר לכן הוא קצת קורץ לי 

אם אני מחליט לקנות הייברית אני מוכן להשלים עם זה שזה CVT בשביל חיסכון בדלק בגירסת 2X4 

לגבי הפוריסטר בטוח שהוא כלי נהדר אבל גם אבא שלי צריך להתחבר אליו ולרוב הוא ישמש אותו 

ושטח לא ממש מדבר אליו כרגע עד שילך קצת לטיולי שטח .

בינתיים רכבים שכן על הפרק זה אקוינוקס RS משהו שלא חשבנו שנתעניין בו 

או לחזור לבחירה הרגילה CX5  

ספורטאג ירד בגלל התיבה וגם הטוסון מאותה סיבה ועיצוב כושל .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

• תוכן חדש...