Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, DIN_13345 כתב:

אני באופן אישי לא מתקין .  אבל יש לזה עלויות של החומר עצמו ושל ההתקנה . 

תתקשר לחנויות המובילות בארץ יש לא מעט מקומות מקצועים שיכלו לתת לך מחירים מדויקים בהצלחה 

כן לגבי מחירים לא חסר ,אבל גם לא חסר שרלטנים שידחפו לי סתם מערכת. כי אין לי מושג...

פורסם
לפני שעה, DIN_13345 כתב:

מבחינת ציוד  עשיתי לך קצת סדר למעלה .  תתקשר לחנויות לקבל הצעת מחיר ויעשו לך גם בזה סדר.  

יש פה המלצה של הקבוצה על חנות אקס סאונד ,יש להם שם אודיו טכניקה (יש לי את האוזניות שלהם והם מדהימים). מעניין עם הרמקולים שלהם גם..

• אהבתי 1
פורסם
לפני 55 דקות, CAPOBOSS כתב:

יש פה המלצה של הקבוצה על חנות אקס סאונד ,יש להם שם אודיו טכניקה (יש לי את האוזניות שלהם והם מדהימים). מעניין עם הרמקולים שלהם גם..

לא מכיר את המותג אודיו טכניקה . אבל שווה לך לבדוק זאת .

פורסם
לפני 21 דקות, DIN_13345 כתב:

לא מכיר את המותג אודיו טכניקה . אבל שווה לך לבדוק זאת .

זה מוזר ,זאת אחת החברות האוזניות הטובות בעולם.. 

פורסם
לפני 5 דקות, CAPOBOSS כתב:

זה מוזר ,זאת אחת החברות האוזניות הטובות בעולם.. 

באוזניות אני מכיר אותם. בעולם הרכב מעולם לא שמעתי הכוונה 

אשמח שתשלח קישור לקומפוננטים שלהם אבדוק את הנתונים שלהם 

פורסם

כתבת שאתה מקבל את הרכב רק עוד חודש וחצי.

הייתי מציע לבדוק איך המערכת המקורית מתמודדת עם מוזיקה שגרתית שלך, ורק אז להסיק מסקנות לגבי מה היית רוצה לשפר, כמה מקום יש או אין לתפוס בתא המטען אפקטיבית, וכמה היית מעוניין להשקיע בסופו של דבר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, DIN_13345 כתב:

באוזניות אני מכיר אותם. בעולם הרכב מעולם לא שמעתי הכוונה 

אשמח שתשלח קישור לקומפוננטים שלהם אבדוק את הנתונים שלהם 

https://exsound.co.il/collections/2-way-קומפוננט/products/audio-system-germany-mx-165-evo

זה הזוג שחשבתי לקנות...

לפני 44 דקות, Tom_22 כתב:

כתבת שאתה מקבל את הרכב רק עוד חודש וחצי.

הייתי מציע לבדוק איך המערכת המקורית מתמודדת עם מוזיקה שגרתית שלך, ורק אז להסיק מסקנות לגבי מה היית רוצה לשפר, כמה מקום יש או אין לתפוס בתא המטען אפקטיבית, וכמה היית מעוניין להשקיע בסופו של דבר.

בסופו של דבר סאב לא יהיה ,גם תופס מקום וגם פחות מעניין אותי (לא היה חסר לי ברכב הקודם הסאב) אישית אוהב לשמוע ראפ ,ולפעמיים קצת להגזים בווליום ואז במערכות אחרות שומעים כל כך מסריח שלא באלי לשמוע שיר מסויים. (הפול ווליום רק כשאני לבד ללא הילדים) תינוקות בכל זאת...

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 9 שעות, CAPOBOSS כתב:

תפנה ליבואן EXSOUND או אקס סאונד - אריק מ - רמת גן, תקבל הסבר מקצועי מאוד בכל הקשור לסאונד ברכב.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, DIN_13345 כתב:

זה אותה חברה ? אודיו טכניקה ואודיו סיסטם גרמני ? 

אה לא ,דווקא היה זכור לי שיש להם חברת בת אודיו סיסטם אבל כנראה טעיתי ☹️

לפני 3 שעות, Dani Cohen כתב:

תפנה ליבואן EXSOUND או אקס סאונד - אריק מ - רמת גן, תקבל הסבר מקצועי מאוד בכל הקשור לסאונד ברכב.

דיברתי איתו אתמול ,אחלה בחור בנתיים צריך לחכות שהרכב יגיע (מגיע בסוף החודש)

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...