Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב עידכון ,לגבי הקנייה הסופית ,התייאשתי והלכתי קניתי קיה סלטוס ,נכון לא היה בתקציב אבל החיפושים הרגו אותי ומצאתי שהוא מאוד מתאים לי מאוד שקט הנעה מרחוק יתרון עצום מבחינתי מאוד שקט בצורה מאוד מפתיעה ומאוד נוח ,קצת חסר לי מערכות בטיחות ,בקרת שיוט אדפטיבית ,אבל חוץ מזה הוא מאוד מתאים עבורי מאוד מרווח מאחורה יש מזגן יתרון נוסף 

• רעיון טוב! 1
פורסם

תתחדש, מניח שזה נסגר במחיר שדיי רחוק מהתקציב הראשוני שקבעת.

בחירה דיי סולידית ועם פוטנציאל טוב להיות רכב אמין שיתן לך ראש שקט.

סע בדרכים טובות!

פורסם
לפני 11 דקות, Mike808 כתב:

תתחדש, מניח שזה נסגר במחיר שדיי רחוק מהתקציב הראשוני שקבעת.

בחירה דיי סולידית ועם פוטנציאל טוב להיות רכב אמין שיתן לך ראש שקט.

סע בדרכים טובות!

146 אלף כולל 2 צבעים כן קצת יותר רחוק אבל ,ההבדל המשמעותי הוא שכל רכב שהלכתי היה יותר גרוע מהשני ומעל המחירון ,חלק מהדוגמאות ,הלכתי לראות רכב פלסטיקה שבורה בתא המטען מנורה מנוע דולקת עבר החלפת טמבון מקדימה ואחורה ,מכה בכנף מאחורה ,דוגמא נוספת מישהי קנתה את הרכב מבקשת את כל מה שהשקעה על הרכב ההשקעה שלה טסט ,מוכרת אותו אחרי שנסעה 25 אלף קילומטר , ומשווקת את הרכב כאילו היא עשה לו את כל הטיפולים ,בקיצור התייאשתי וקניתי חדש 00 בעוד חודש וחצי הרכב אצלי

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...