Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, המהיר הזהיר כתב:

ממליץ לך על שני רכבים,

או אוריס סטישן שזה רכב מעולה עם צריכת דלק מעולה, אמממ המחיר קצת יקר כמו שמצופה מטויוטה, ונוחות הישיבה של הנהג לא משהו.

השני זה הונדה סיוויק סטטישן, רכב מעולה צריכת דלק סביב 1 ל13 בנסיעה רגועה.

לגבי הפדיחה...

אני עדיין רווק ותקופה של כחצי שנה היה לי סטיישן...

קניתי בגלל שאני נוסע ממש הרבה למרות ש99 אחוז מהנסיעות היו לבד, אבל אני אוהב מרווח...

אוהב את הפק"ל בפגאז' ואם צריך את מקפל מושבים ושם מזרון לשינת לילה..

הונדה נראת סבירה אם כי מרווח הפנימי ברוחב נראה קצת פחות על נייר...

לפני 31 דקות, om2 כתב:

כאבא, אני אומר לך קח סטיישן.

זה מה שאני יעשה מאזדה 6 סטיישן נראה מושלם להכל...

לפני 3 דקות, rev-Match כתב:

עזוב את הפדיחה בצד, 

אני עם שני ילדים פלוס מינוס בגילאים שאתה ציינת, 

רכשנו קיה פורטה 14, אחרי חצי שנה ומלחמות אינסופיות עם הבגאז' ויש לה בגאז'( מפסידה רק לאוקטביה) די נמאס לי והתחלתי לחפש מיניוואן!( כרגע ללא הצלחה כי הרוב עם דלתות רגילות ואני מעוניין בדלתות הזזה) מצידי שיחשבו שאני דוס כל עוד אני לא אבלה יותר מ2 דק' בחניה בזריקת הבימבות/אופני איזון / טיולונים/ סירי גמילה ועוד בבגאז'. 

הפורטה מספקת את הסחורה,מספיק גדולה, חסכונית ונוחה אבל אין על שימושיות של סטיישן/מיניוואן. 

נראה שקיה קרניבל תישב לך בול על הנושא שלך (אם היה לי תקציב הייתי קונה את החדשה רכב מושלם)

פורסם
לפני 5 דקות, CAPOBOSS כתב:

נראה שקיה קרניבל תישב לך בול על הנושא שלך (אם היה לי תקציב הייתי קונה את החדשה רכב מושלם)

אכן אבל מחוץ לתקציב. 

פורסם

לדעתי רק רנו מגאן דיזל יש גרסת סדאן שיש לה לוק מטורף ויש את הסטיישן שהיא פחות יפה אבל עם בגאז' אדירררררר וגם אמינות וחיסכון

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

יונדאי סנטפה דיזל

פורסם
לפני 11 דקות, rev-Match כתב:

אכן אבל מחוץ לתקציב. 

כן בעיתי אבל רכב נראה מאוד מפנק אבל צריכת דלק גבוהה 

לפני 10 דקות, איש שמח כתב:

לדעתי רק רנו מגאן דיזל יש גרסת סדאן שיש לה לוק מטורף ויש את הסטיישן שהיא פחות יפה אבל עם בגאז' אדירררררר וגם אמינות וחיסכון

לגבי אמינות הלוק והאיבזור מדהים אבל אמינות לוקה בחסר

פורסם
לפני 13 דקות, CAPOBOSS כתב:

זה מה שאני יעשה מאזדה 6 סטיישן נראה מושלם להכל...

למעט הדרישה שלך ל 13 ק"מ לליטר ומעלה, היא תסתדר לך דיי טוב עם הדברים שביקשת, או לפחות עם רובם. בשביל לגרד 13 קמ לליטר אתה צריך לנהוג רגוע מאוד, לא עמוס כל הזמן, ועם לפחות 50% בין עירוני. ממה שאני זוכר ש @redroze רשם פעם, 14 ק"מ לליטר זה הכי הרבה שהוא הצליח להשיג מהרכב (היתה לו אחת סקייאקטיב 2000סמק מודל 2013 סטיישן לבנה).
לפי הסיפורים שלך (שאתה מעמיס חצי בית שאתה נוסע למשפחה), בספק גדול אם תגיע למספרים האלו. נסיעות עירוניות יכסחו לך את הצריכת דלק (ובבנזין, ולא רק, מרגישים את צריכת הדלק מתרסקת לאט לאט ככל שהרכב מועמס).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האמינות של הרנו דיזל היא בסדר גמור מנסיון החזקתי גם פלואנס גם קליאו סטיישן דיזל שהוא גם אופציה טובה כל בעיות האמינות נמצאות רק בלוגמי הבנזין

פורסם
לפני 13 דקות, איציק נ. כתב:

למעט הדרישה שלך ל 13 ק"מ לליטר ומעלה, היא תסתדר לך דיי טוב עם הדברים שביקשת, או לפחות עם רובם. בשביל לגרד 13 קמ לליטר אתה צריך לנהוג רגוע מאוד, לא עמוס כל הזמן, ועם לפחות 50% בין עירוני. ממה שאני זוכר ש @redroze רשם פעם, 14 ק"מ לליטר זה הכי הרבה שהוא הצליח להשיג מהרכב (היתה לו אחת סקייאקטיב 2000סמק מודל 2013 סטיישן לבנה).
לפי הסיפורים שלך (שאתה מעמיס חצי בית שאתה נוסע למשפחה), בספק גדול אם תגיע למספרים האלו. נסיעות עירוניות יכסחו לך את הצריכת דלק (ובבנזין, ולא רק, מרגישים את צריכת הדלק מתרסקת לאט לאט ככל שהרכב מועמס).

בדיקת היצרן אומר 17 קילומטר ממוצע במציאות בוא נעשה כאסתח רציני נוריד 20 אחוז 13 סביר בהחלט.  מוכן לחיות עם זה זה עדיף מעל גיפון 8/10 לליטר. טוב אני מאמין שהישנות פחות יעילות מ2017... 

לפני 13 דקות, איש שמח כתב:

האמינות של הרנו דיזל היא בסדר גמור מנסיון החזקתי גם פלואנס גם קליאו סטיישן דיזל שהוא גם אופציה טובה כל בעיות האמינות נמצאות רק בלוגמי הבנזין

תמיד רנו לא נשמע טוב ,לא משנה איך נסדר את זה ולמה רק בבנזין?

פורסם

הבעיה עם מאזדה 6 סטיישן, היא שיש ממש מעט מהן.

חוץ מזה, באמת שלא מבין את עניין הפדיחה...

נראה לי הרבה יותר מביך לנסות לדחוס עגלה, טיולון ותיקים דחוסים לבגאז' של מיאטה.

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

בדיקת היצרן אומר 17 קילומטר ממוצע במציאות בוא נעשה כאסתח רציני נוריד 20 אחוז 13 סביר בהחלט.  מוכן לחיות עם זה זה עדיף מעל גיפון 8/10 לליטר. טוב אני מאמין שהישנות פחות יעילות מ2017... 

תמיד רנו לא נשמע טוב ,לא משנה איך נסדר את זה ולמה רק בבנזין?

זאת המציאות מנועי הבנזין הם קו ייצור אחר לגמרי ואתה יכול לראות את זה בשוק היד שניה את הביקוש שיש לדיזל ואת שהמוניות כל הזמן כבר 10 שנים חוזרים וקונים רנו דיזל הניסיון הוכיח אמינות אש!!! ואין חיסכון כזה פלואנס עושה 950 ק''מ לטנק דלק 

עריכה אחרונה על ידי איש שמח

פורסם
לפני 4 דקות, stx כתב:

הבעיה עם מאזדה 6 סטיישן, היא שיש ממש מעט מהן.

חוץ מזה, באמת שלא מבין את עניין הפדיחה...

נראה לי הרבה יותר מביך לנסות לדחוס עגלה, טיולון ותיקים דחוסים לבגאז' של מיאטה.

כן מצאתי רק 1 בצבע שחור שאני פוסל רכבים שחורים... לא מכיר מיאטה... אבל כן מצחיק

לפני 4 דקות, איש שמח כתב:

זאת המציאות מנועי הבנזין הם קו ייצור אחר לגמרי ואתה יכול לראות את זה בשוק היד שניה את הביקוש שיש לדיזל ואת שהמוניות כל הזמן כבר 10 שנים חוזרים וקונים רנו דיזל הניסיון הוכיח אמינות אש!!! ואין חיסכון כזה פלואנס עושה 950 ק''מ לטנק דלק 

לא מצאתי סטיישן

פורסם

כן מצאתי רק 1 בצבע שחור שאני פוסל רכבים שחורים... לא מכיר מיאטה... אבל כן מצחיק

לא מצאתי סטיישן

יש המון הם קוראים לזה כך:רנו מגאן אסטייט/ גראנד טורy2_4_07644_20220307175706.jpeg

יש אותם במחירים ממש מצחיקים 2019 ב78 K

פורסם

איזו פאדיחה יש לנהוג בסטיישן?

מה ההבדל בין זה לבין סדאן?

סטיישן זה אחד הדברים הכי פרקטיים שיש.

(הכותב בזוגיות, לא נשוי וללא ילדים ונוסע במשפחתית סדאן)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 26 דקות, איש שמח כתב:

יש המון הם קוראים לזה כך:רנו מגאן אסטייט/ גראנד טורy2_4_07644_20220307175706.jpeg

יש אותם במחירים ממש מצחיקים 2019 ב78 K

מה לא מצאתי כזאת 2019 ב78 אלף ממש שווה (דיברתי על מאזדה בתגובה הקודמת

פורסם
לפני 9 דקות, CAPOBOSS כתב:

מה לא מצאתי כזאת 2019 ב78 אלף ממש שווה (דיברתי על מאזדה בתגובה הקודמת

תחפש ביד 2

• תוכן חדש...