Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S60 קאניסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי וולוו S60 שנת 2013 (1.6 ט'), בשנה האחרונה החלו בעיות עם תדלוק הרכב, כאשר אני מתדלק ידית הדלק "קופצת" לאחר כמה שניות ויש צורך ללחוץ אותה כל פעם מחדש. בזמן האחרון התסמין החריף מאוד ויוצא לי לבזבז במינימום 10 דק' בתחנה ע"מ למלא מיכל מלא

ראיתי שמדובר בחלק יחסית יקר, רציתי לדעת האם יש חברי פורום עם וולוו שחוו דבר דומה

האם אפשר להזמין את החלק מחו"ל?

איך אדע את המק"ט המדוייק?

האם כדאי להרכיב תחיליפי?

תודה!

פורסם

זאת תקלה מוכרת, נסה לדבר עם היבואן. לא חושב שיש לך מה ללכת על תחליפי, והזמנה יוצאת עד כמה שביררתי יוצאת פלוס מינוס אותו המחיר. פה אתה מקבל גם אחריות על החלק עד כמה שזכור לי. כך או כך, אין מנוס מהחלפה שלו כנראה.

פורסם

באמת תופעה מוכרת ומצד שני כשחיפשתי וולוו משומשת נתקלתי באחד הרכבים (בן 6)  והבעלים אמר שהחליף כבר פעמיים אבל בפעם השניה הזמין חלק מקורי מעלי ב 300 שח ושילם עוד 250 שח עבודה על ההחלפה , מן הסתם לא במוסכי הרשת

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

היי,

בעלים של אחת כזו מודל 2014.

חוויתי גם את מה שתיארת. גם אני חשבתי בהתחלה לקנות את החלק בחו"ל אך העדפתי בסוף שלא אחרי שראיתי שיש כ"כ הרבה דקויות.

הקניסטר ברכב שלך זהה לרכבי פורד לכן אין טעם ולנסות ולקנות ע"פ מק"ט של וולבו. 

(גם העלות לרכבי "פורד" נמוכה יותר)

בחלק כזה מורכב, לא הייתי מסתבך אלא ניגש ישר למוסכי וולבו. 

בהצלחה!

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם
לפני 9 שעות, imprezadude כתב:

זאת לא העלות של קאניסטר מקורי. 

יכול מאד להיות , לא בדקתי בכלל . הרכב נפסל בגלל סיבות אחרות. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...