Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן הסינים מאד לא אמינים, לא רק באיכות אלא בעיקר במידה.
אני רכשתי לפני כשנתיים אצל דקטלון וממש הופתעתי לטובה. הסחורה היא טורקית וגם הודית, הגרביים עד היום מחזיקות טוב.

פורסם
לפני 10 שעות, GTאי כתב:

למה גרביים צריכות להיות זהות? זה שמוכרים זוג זהה זה סתם פסיכולוגיה צרכנית.

גם ככה זה בתוך נעל ומתחת למכנס. 

זו בהחלט הערה שכדאי להדגיש. לגמרי מחסום פסיכולוגי, אם כי בחלק מהמקרים גרביים ממקורות שונים פשוט 'יושבות' על הרגליים באופן שונה וזה עלול להיות מעצבן.

לפני 12 שעות, יוסי פרנקוס כתב:

יש למישהו המלצה על מותג\חנות\אתר עם גרביים טובות (שחורות) שלא יגרמו להזעת יתר ושישרדו כמה שנים?

ביצעתי מהלך דומה לפני כעשור עם גרביים גנריות של Gander Mountain (רשת חנויות אמריקאית בסגנון של ריקושט), והן היו שימושיות מאד באקלים הקר של אנגליה בה גרתי אז. למרות שרובן עדיין במצב חדש, עם המעבר לספרד החלפתי את הצי לדגם דק יותר של דקאטלון - לא זוכר בדיוק אם NH100 או NH500, שמתאים יותר לאקלים המקומי (וגם לישראלי). המתודה המומלצת במקרים כאלה היא לקנות סט אחד, לראות איך הוא עובר שימוש וכביסה ראשונה, ואז להתחייב במידה ורואים שהכל בסדר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יוסי פרנקוס כתב:

חשוב לי שזה יהיה איכותי ונוח. אני ממש לא הולך להתפשר עם זה.

לא רוצה גרביים שיגרמו לי להזיע.

אז דלתא

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, יוסי פרנקוס כתב:

לא רוצה גרביים שיגרמו לי להזיע

אז גרבי צמר טובות (80% צמר מרינו).

פורסם
לפני שעתיים, יוסי פרנקוס כתב:

לא רוצה גרביים שיגרמו לי להזיע.

סיבה טובה נוספת לנסות זוג או סט בודד לפני שמתחייבים לכמות היא שאתה עלול לגלות את מגבלות האוורור של הנעליים שלך, גם אם הגרביים סבבה. למשל, בתוך גרביים עם הרבה סינטטיקה ומעט כותנה/צמר תזיע גם עם סנדלים, בעוד שגרבי הטיול הכי נוחות ומנדפות ויקרות בחנות עדיין תצאנה ספוגות זיעה אם תגרוב אותן יום שלם בתוך נעלי עבודה לא מאווררות. חשוב להבין מאיפה מגיעה הבעיה וכדאי לעשות הליכת מבחן עם מספר סוגי נעליים לאוך זמן ע"מ לבסס חוקיות.

פורסם

אצלי כל הגרביים זהו מנקסט,

חשוב להקפיד לא לעבור את ה 75 דולר להזמנה

ולחכות 1-2 ימים מהזמנה להזמנה

או לפתוח כתובת מייל שונה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, GTאי כתב:

לחסוך חיפושים אחרי גרביים תואמות

זה חוסך הרבה זמן במיוחד בבוקר

אני עושה את אותו הדבר שנים.

עכשיו שמתי לב שהגומי קצת רופף. אז לאט לאט אני זורק את הגרביים המעצבנות ובקרוב אקנה חבילה של 15-20 זוגות(מהשוק כמובן) ועוד שלוש-ארבע שנים אחדש מלאי

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, GTאי כתב:

אכן, גם אני נוטה ללבוש גרביים שונים (אבל בדרך כלל, של אותו גוון צבע או קרוב, תלוי מי זמין במגרה חחח), ואכן תהיתי למה לו יש בעיה בכלל

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הבעיה היא לא הצבע אלא השונות בין הגרביים.
יש גרביים שנראות דומות מאוד אבל כששמים אותן רואים שלאחת יש גומי במקום שלאחרת אין, או שהן מתבלות בצורה שונה.

לא אכפת לי לשים גרביים בצבע שונה.

• אהבתי 1
פורסם

שוק לוינסקי בתל אביב

יש את כל הסוגים, כל הצבעים ובכמויות.

רכשתי משם 30 זוגות גרביים שאיתם אני הולכת לעבודה.

אותו סוג ואותו הצבע, הפתרון הכי יעיל.

ל'

• אהבתי 1
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לפני 13 שעות, omar87 כתב:

קח 12 זוגות של המותג המעולה, Fruit of the Loom , ב 12 דולר, זוג בדולר. ממש כלום

משלוח חינם כשתגיע ל 50 דולר.

Fruit of the Loom mens Dual Defense Cushioned Socks - 12 Pair Pack at Amazon Men’s Clothing store

תודה על הטירחה והקישור.
אישית הייתי מעדיף לראות יחס הפוך בין המרכיבים, כאשר לי חשוב שהרוב יהיה כותנה (60-80 אחוז) והשאר על בסיס ניילון/אלסטון.
איך המידה שלהם? האם היא מדוייקת יחסית?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ירחמיאל כתב:

תודה על הטירחה והקישור.
אישית הייתי מעדיף לראות יחס הפוך בין המרכיבים, כאשר לי חשוב שהרוב יהיה כותנה (60-80 אחוז) והשאר על בסיס ניילון/אלסטון.
איך המידה שלהם? האם היא מדוייקת יחסית?

https://www.amazon.com/Pairs-Breathable-Casual-Sports-Athletic/dp/B09HZ15BXZ/ref=sr_1_3?crid=KBRMZ9WBENVF&keywords=men+cotton+socks+30&qid=1646642521&sprefix=men+cotton+socks+30%2Caps%2C197&sr=8-3

https://www.amazon.com/Yacht-Smith-Wholesale-Socks-Cotton/dp/B07S6C4FR6/ref=sr_1_7?crid=KBRMZ9WBENVF&keywords=men+cotton+socks+30&qid=1646642521&sprefix=men+cotton+socks+30%2Caps%2C197&sr=8-7

https://www.amazon.com/Pairs-Sports-Breathable-Casual-Athletic/dp/B08LQN3N9D/ref=sr_1_22?crid=2H5O2P1QH1GEU&keywords=men+cotton+socks+48&qid=1646642745&sprefix=men+cotton+socks+48%2Caps%2C382&sr=8-22

יש לך כאן כמה סוגים בצבעים שונים ואם תחבר יהיה לך משלוח חינם

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 1

קובי

:-)

• תוכן חדש...